Tovább terjeszkedik Magyarországon a Wolt

Ősszel tíz új településsel bővíti szolgáltatási területét a futárcég.

Tíz új településen indítja el a szolgáltatását a Wolt ősszel: szeptember közepe óta már a dél-budapesti agglomerációban (Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti és Taksony) élők is kipróbálhatják a Wolt gyors házhozszállítását, ezt követően októberben Zalaegerszeggel és Gödöllővel, novemberben pedig Váccal és Ürömmel bővül a kiszállítási terület. Ősztől tehát már több mint 30 településen, az ország lakosságának közel fele számára lesz elérhető a Wolton történő kényelmes házhozszállítás, legyen szó pizzáról, thai tésztáról, vagy akár a heti nagybevásárlásról. Az új városokban különleges kedvezményes ajánlatokkal indul el a szolgáltatás - írja a Store Insider.

„Az új települések nyitása bizonyítja, hogy nemcsak a vásárlók részéről van igény a szolgáltatásunkra, hanem az éttermek és kiskereskedők is növekedési lehetőséget látnak abban, hogy a Wolt segítségével akár fél órán belül a vásárlók ajtaja elé juttatják a termékeiket. Célunk, hogy a platformunkon egyre nagyobb számú vásárlót és kereskedőt tudjunk összekötni és még több kereskedő számára nyissunk új értékesítési csatornát, miközben futár partnereinknek rugalmas munkavégzési lehetőséget kínálunk. Bízunk benne, hogy segíteni tudjuk a vállalkozásokat abban, hogy az előttünk álló őszi időszakban is még több vásárlót és vendéget érhessenek el” - mondta Sabjányi László, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója.



A Wolt rugalmas szolgáltatásokkal is bővíti az éttermi és kiskereskedelmi partnerek részére a házhozszállítási platformot. A Drive segítségével a kereskedők a saját webshopjukon fogadják a rendeléseket és a futárok viszik házhoz a rendelt terméket vagy ételeket, míg a Self-delivery szolgáltatás révén a vásárlók a Wolt alkalmazásban rendelhetnek az éttermektől vagy üzletektől, ám a kereskedő partnerek a kiszállítást saját futárokkal végzik.



Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?