Az éttermek versenytársa lehet az új ételfutár cég

A volt Netpincér-vezető nemzetközi karrier után tért haza, hogy versenytárs legyen a budapesti ételkiszállítási piacon - írja a Store Insider.

A nyári pilot üzemmód után egész Budapestet szeretné meghódítani a Tadam, a cég idősávos és ingyenes házhozszállítással „jutalmazza” azokat, akik 22 óráig eldöntik, hogy mit szeretnének enni másnap.  

Szórád Gábor alapító-ügyvezető évi több tízmillió ételrendelést lebonyolító nemzetközi cég vezetése után határozta el, hogy a magyar piacon kamatoztatja tapasztalatát. „Leggyakrabban azt hallottam a barátaimtól, hogy az ételrendelős szolgáltatók esetében kiszámíthatatlan a kiszállítás ideje, nehézkes az online fizetés és sok esetben elérhetetlen az ügyfélszolgálat. Szerettük volna ezeket a problémákat orvosolni és egy megbízható, barátságos ügyfélszolgálattal és futárokkal rendelkező ételkiszállító céget alapítani.” – mondta az ügyvezető.



A rezsi- és alapanyagköltségek számos éttermet a végleges bezárásra kényszerítenek. Az emberek pénztárcájában lapuló pénz is egyre kevesebbet ér, éppen ezért sokan keresnek olyan étkezési megoldásokat, amelyek megfizethetők számukra. „Már egy évvel ezelőtt sem volt széles rétegek számára opció az, hogy minden nap 3000 Ft-os főételeket rendeljenek ebédre. Az elmúlt egy évben még nagyobb lett az igény a koncepciónkra, hiszen az éttermi étlapokon Budapesten már 4000 forint alatt nehéz főételeket találni, pláne, ha a kiszállítási és egyéb szervízdíjakat is belevesszük” – fejtette ki Szórád Gábor, utalva arra, hogy a Tadamnál már 1190 forinttól elérhetőek a főételek – ingyenes kiszállítás mellett.

A Tadam mögött álló séfcsapat olyan éttermek ételeit alkotta már meg, mint a Dobrumba, a Felix vagy a Babka. Ők álmodják meg, hogy hogyan lehet a kedvelt ételeket nagy mennyiségben a létező legjobb minőségben előállítani nagyobb, üzemi környezetben, ezáltal garantálva a megfizethető árat. Az állandó étlap fogásait egy reprezentatív kutatás alapján állították össze, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét. Emellett a szakemberek hónapról-hónapra biztosítanak új ízeket, amivel biztosítható a változatos étkezés.


Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.