Viszkis burgerrel promózik a Zing

A sajtburesz-hullám után a Viszkis-filmére is felül a Zing, közben az első franchise egységet is megnyitották.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Kenderesi-féle sajtburesz után újra mémérzékeny szezonális terméket hozott ki a Zing: a Viszkis burger húsát gabonapárlatban pácolják. A burger premierje a film bemutatóján történt, az első szendvicseket a főszereplő, Szalay Bence állította össze, és ezzel felavatta az Allée-ban nyitott új egységet is.

A burger ötletével a Socially állt elő, a gasztromarketing-ügynökséggel 2015 óta dolgoznak, a kampányon a Positive pr ügynökség munkálkodik még.

„A whiskey a gasztronómia egyik kedvelt alapanyaga, a Zingnél pedig már nagyon érett, hogy ebből valami igazán különleges hamburger szülessen. Az Allee nyitás és a Viszkis film premierjének időpontja hozta magával a kampány ötletét, hiszen ez az első egysége a Zingnek, ami bevásárlóközpontban foglal helyet, karnyújtásnyira a mozitól. Az aktualitásokra való reagálás a Zing márka egyik fontos részét képzik, és lehetőséget teremtenek arra, hogy ezek által iheletett gasztroélményt nyújtson a vendégeknek, ahogy ez volt a sajtburesz storynál és a Moszkva téri nyitásnál is” – mondta el Varga Sári, a Socially tulajdonosa.

A sajtburesz-sztorinál egy olimpikon mondatára repült rá az ügynökség és a burgerlánc, amivel emlékezetesen morcossá tették a hivatalos olimpia-szponzor McDonald's-ot. Itt hagyományos együttműködésről van szó a filmmel, a nyitóvetítésen a vendégek és a stábtagok is Zing-burgereket majszoltak.

Forrás: Élelmiszer Online


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.