hirdetés

Két új vezető a The Ritz-Carlton, Budapestben

Meda Vasiliu a szálloda új értékesítési és marketing Igazgatója, míg Kis-Király Ernő food and beverage igazgatóként csatlakozott a szálloda csapatához.

hirdetés

Meda Vasiliu a szálloda értékesítési feladatainak ellátása mellett, a budapesti luxusszálloda hírnevének további erősítéséért felel majd a helyi közönség és a nemzetközi utazók körében. A román származású szakember két évtizedes idegenforgalmi tapasztalattal rendelkezik. Pályafutása során dolgozott utazási irodákban, míg a The Ritz-Carlton, Budapest-hez közvetlenül a rangos JW Marriott Bucharest Grand Hotel-ből érkezett. Az itt eltöltött 18 év és különböző betöltött pozíciói során meghatározó szerepet játszott a szálloda sikereiben, miközben számos vezetői és csapat-kiválósági díj fémjelezte professzionalizmusát. Meda Vasiliu szakterülete mellett elkötelezett mentor és hivatalos ‘Sales and Service Foundation’ oktató a Marriott International-nél. Eddigi karrierje részeként aktívan közreműködött fogyatékkal elő gyermekek és rászorulókat támogató szervezetek segítésében, úgy mint a Rotary Club, a United Way vagy az SOS Gyermekfalvak. “Rendkívül izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához és hogy részese lehetek a Ritz-Carlton által nyújtott páratlan élményeknek ebben a csodálatos és lehetőségekkel teli városban.” – mondta az új Sales és Marketing Igazgató a kinevezéséről. Meda Vasiliu szabadidejét legszívesebben a természetben tölti 12 éves kisfia társaságában. Hivatalosan 2018. május 2-án csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest-hez.

A The Ritz-Carlton, Budapest csapata új Food and Beverage Igazgatóval is bővült, Kis-Király Ernő személyében. A Food & Beverage részlegek és csapatok erősítése és vezetése mellett a szakember feladatai közé tartozik majd a kiemelkedő éttermi élmény további tökéletesítése is. Kis-Király Ernő széleskörű vendéglátói tapasztalattal érkezik többek között konferencia-bankett, szobaszervíz és privát étkezés területén, és karrierje során számos felső kategóriás éttermet vezetett. A The Ritz-Carlton, Budapest-hez közvetlenül Dublinból érkezett, ahol évekig dolgozott olyan piacvezető szállodáknál, mint a Westin Dublin, vagy az ikonikus The Shelbourne Dublin, A Renaissance Hotel, de gyűjtött tapasztalatot a 2 Michelin-csillagos Belmond Le Manoir aux Quat`Saisons by Raymond Blanc- nál is. Tekintélyes éttermi múltja mellett, a szakember olyan vezetői területeken is jelentős hozzáértéssel rendelkezik, mint a toborzás, tréning és mentorálás, illetve újonnan nyitó éttermek esetében, csapatok felépítése és fejlesztése. „Kivételes büszkeséggel tölt el, hogy tagja lehetek a The Ritz-Carlton, Budapest csapatának, és hogy hozzájárulhatok a szálloda és a Food & Beverage részleg további sikereihez.”- mondta Kis-Király Ernő. Kis-Király Ernő sokféle sportág rajongója, korábban futásban ért el sikereket. A finom ételek és borok szeretete mellett, úszással, biciklizéssel és sakkal tartja formában fizikai és mentális egészségét. Hivatalosan 2018. május 7-én csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest-hez.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai