hirdetés
hirdetés

Az AFKLDLAZ utasai

Ismét szokatlan módon, Vágó István vendégszereplésével, a budapesti Francia Intézet auditóriumában ünnepelte az Air France-KLM-Delta-Alitalia (AFKLDLAZ) magyarországi képviselete szokásos szezonzáróját, az őszi-téli időszak kezdetét utazási irodai partnereivel.

hirdetés

És, hogy az ünneplés nem a levegőbe beszélés, arra bizonyíték Melles Botond igazgató megjegyzése, mely szerint „Imádjuk az utazási irodákat.” Lehet is rá oka a négy légitársaság képviseletének, mivel itthoni értékesítésük 60-70%-a történik utazási irodákon keresztül - tudta meg a Turizmus Online Melles Botondtól. Kiegészítette azzal, hogy az egyéni internetes jegyvásárlások szintén dinamikusan növekednek.

CDG

Az Air France berkeiben nagy előrelépésként könyvelik a Párizs-Charles de Gaulle (CDG) repülőtér átalakulását, mely remények szerint a „legutáltabb repülőtérből a legimádottabbá” válik - bizakodott Melles Botond. Mint arról korábban a Turizmus Online hasábjain is beszámoltunk, a jövőt és várhatóan akár évi 81 millió utast hozó HUB 2012 repülőtérfejlesztési programról, mellyel, ha minden rendben halad, „az utasok verekedni fognak a párizsi átszállásért” - hangzott el. Könnyebb átszállást biztosít majd a reptér a terminálok desztinációk szerinti, az Air France járatait jobban összehangoló elrendezése. Ezzel is segítheti az Air France azon szándékának maradéktalan megvalósítását, hogy a céges - corporate - utaztatásban legrugalmasabb légitársaság szerepét töltse be.

AZ

Az Alitalia háza táján annyi változás lesz a téli menetrend idején, hogy a továbbra is napi egy római járathoz ezentúl több csatlakozást lehet elérni, például a hetente majd ötször közlekedő Abu Dzabi járatot. Nem mellesleg - tudtuk meg - 2013 januárjától az Alitalia a bolygó egyik legfiatalabb, 6,5 év átlag életkorú flottával repül majd.

Vágó úr! Rákérdezhetek?

Vágó István hathatós segédletével Párizsi, római, amszterdami és lyoni repülőjegyek találtak gazdára a kérdésekre időben és helyesen reagáló vendégek között. És a nyereményözön Vágó István játékos kvízével nem ért véget. Szintén pompás ajándékokat sorsoltak ki a három legtöbb lyoni jegyet értékesített utazási iroda között. Ők sorrendben a Hurrá Nyaralunk, a United 4 Skyline és a Carlson Wagonlit voltak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai