hirdetés
hirdetés

Covid ide vagy oda, tovább terjeszkedik a Wizz Air

Bejelentették, hogy megnyitják 38. bázisukat a dél-olaszországi Bariban.

hirdetés

2020 decemberétől a légitársaság egy Airbus A321 típusú repülőgépe áll szolgálatba Bari repülőterén. Az új bázis megnyitása és a már elérhető 16 úti cél mellett a Wizz Air 2020 decemberétől 3 új útvonalat indít Bariból – Bologna, Torinó és Verona repülőterére.

Továbbá bővíti olasz belföldi útvonalait is: 3 új desztináció lesz elérhető Milánó-Malpensa repülőteréről: Nápoly, Brindisi és Lamezia Terme, egy új járat pedig Cataniát köti össze Veronával. A Bari – Milánó-Malpensa közötti járat sűrűségét az eddigi heti hétről tizenegy járatra növeli a társaság. 

“A bejelentésünk, miszerint a légiközlekedésben kihívást jelentő időszakban is folyamatosan bővítjük a jelenlétünket, jól mutatja Olaszország iránti elkötelezettségünket. Harmadik olaszországi bázisunkat szintén egy korszerű, modern repülőgéppel indítottuk el, hiszen az olasz piac is kiemelt fontosságú a működésünk szempontjából. Örülünk, hogy új, rendkívül alacsony árú belföldi útvonalakat vezethetünk be – egyet Verona és Catania között, hármat Bari repülőteréről, valamint szintén hármat a Milánó-Malpensa repülőtérről”, mondta George Michalopoulos, a cég kereskedelmi igazgatója.

 

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai