hirdetés
hirdetés

Megújul az Emirates törzsutasprogramja

Az Emirates a Skywards nevű törzsutasprogramja fennállásának 16. évfordulóját ünnepli. A programhoz eddig több mint 16 millióan csatlakoztak, és a légitársaság most bevezeti a Skywards Cash+Miles-t, amellyel kedvezőbbek lehetnek a jegyárak is.

hirdetés

Az Emirates 2000-ben vezette be a Skywards törzsutasprogramot, és az új Skywards Cash+Miles által, a repülőutak után járó jóváírás egyszerre történhet pénzben és Skywards mérföldekben is.

Az utasok a jóváírást mind a négy hűségszinten – kék, ezüst, arany és platina – 2000 mérföldenként megkapják. Az új fejlesztés kedvezőbbé teszi a repülőjegyek árát, és a jóváírási rendszer bármelyik osztályon érvényesíthető.

Az Emirates Skywards tagok igénybe vehetik a világ legnagyobb repülőterein a 39 Emirates lounge szolgáltatásait – ebből hatot a dubaji nemzetközi repülőtéren.

Amennyiben az utas eléri az aranyfokozatú Skywards tagsági szintet, akkor kedvezményre jogosult a poggyász-szabályozást illetően is, és minden utazása során 20 kg extra poggyászt adhat fel.

Az Emirates Skywards programban jelenleg 14 légitársaság partner vesz részt, beleértve a stratégiai megállapodást az easyJet-tel és a Qantas-szal. 

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai