hirdetés

Indul a dubaji gasztro buli

A Dubaji Food Fesztivál (DFF), a város éves kulináris ünnepét rendezik  február 23 és március 11 között. Idén a fesztivál nagyobb és jobb lesz, mint eddig bármikor, hiszen a 17 nap alatt számos esemény, program, promóció és sztárséf várja az érdeklődőket.

hirdetés

A fesztivál keretén belül Dubaj legkiválóbb gasztronómiai kínálatát kóstolhatják végig az odalátogatók, nem beszélve arról a széles választékról, mely városszerte lesz elérhető. A legújabb ételtrendek figyelembe vételével a legritkább ételkülönlegességek is kivételes áron érhetőek el,változatos programokkal színestítve az eseményt. Issam Kazim, Dubaji Turisztikai Hivatal (DTCM) ügyvezető igazgatója: “Nagy örömmel rendezzük a Dubaji Food Fesztivált idén is, hiszen az érdeklődők 17 napon keresztül élvezhetik a hihetetlen étkezési élményeket, a luxus ételkoncepciókat és a helyi ételek ízeit. A sivatagi vacsorától a lenyűgöző part menti éttermekig, a Dubaji Food Fesztivál fantasztikus lehetőséget kínál a dubaji gasztronómia megismerésére és megízlelésére.”

A 2017-es DFF fénypontjai: az Etisalat tengerparti kantin, a Miele Dubaji Étteremhét, Dubaj rejtett gyöngyszemei, és az Étkezz & Nyerj promóció.

A tengerparti kantin idén új helyszínen kerül megrendezésre – a Sunset Beach-en. Az Etisalat kantin egy szabadon látogatható tengerparti klub, ahol az emberek megízlelhetik a legkülönlegesebb ételeket, miközben szórakoztató, sport, fitnesz és családi programokat is kínálnak a szervezők. A kantint négyszer nagyobbra tervezik, mint tavaly, vagyis az Etisalat tengerparti kantin izgalmas házilag készített étteremkoncepciókat, ízletes food truck ételeket és egyedi tengerparti étkezési élményeket kínál. Az Al Islami Masterclass is helyet kap a parton, ahol a sztárséfeket csodálhatjuk meg a sport- és gyermekprogramok mellett.

A fesztivál kulináris élvezeteinek csúcspontját a Miele Dubaji Étteremhét jelenti, ahol Dubaj 15 legelőkelőbb étterme exkluzív, korlátozott számú, háromfogásos előre elkészített menüt kínál február 23 és március 4 között fejenként 16.000 Ft-ért. A dubaji étkezés legkiválóbbjainak egyedi ajánlata kihagyhatatlan, hiszen világklasszis élményekben lehet része a vendégeknek a nemzetközileg is elismert éttermekben, mint Gordon Ramsey Bread Street Kitchen-je az Atlantisban, a lenyűgöző Pier Chic, és a vibráló Scape Restaurant & Bar a Burj Al Arabban. Az amerikaitól az argentinig, a tengeri herkentyűktől a steakig, a világ minden tájáról megkóstolhatók a különlegességek.

Dubaj éves kulináris ünnepén, le lehet adni a szavazatot a Dubaj rejtett gyöngyszemei kampány ideje alatt. Amint megszavazzák a nyerteseket, az EAE ételimádói  jelentkezhetnek egy „rejtett gyöngyszemek” túrára, melyen végiglátogathatják a győzteseket a fesztivál ideje alatt. Ha pedig mindez nem lenne elég, mindenki, aki szavazott, automatikusan “bekerül a kalapba”, akik között kisorsolnak egy hároméjszakás kalandot Dubaj történelmi negyedének luxus butikszállodájában, egy túrát 2017 hivatalos rejtett gyöngyszem éttermében egy top ételszakértő körbevezetésével, továbbá egy luxus vacsorát két főre a város egyik legelőkelőbb éttermében.

A Dubaji Food Fesztivál iúj kezdeményezése az Étkezz & Nyerj, amely egy egész városra kiterjedő promóció, ahol az érdeklődők azonnali nyereményekkel gazdagodhatnak, amikor benéznek valahova egy-egy étkezésre a több mint ezer étterem közül Dubajban. A vendégek, akik legalább 2500 Ft-ot költenek a résztvevő éttermekben,  belépőkártyát kapnak, amely felfedi az azonnal átvehető ajándékokat. Ráadásul, a reptéri promócióban lehetőség nyílik egy fantasztikus ötcsillagos dubaji nyaralás elnyerésére is két főre az azonnali meglepetés mellett.  

Website: www.dubaifoodfestival.com 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai