hirdetés
hirdetés

Ne most tervezzen túrát a csendes-óceáni Tonga szigetére

Mert vulkánkitörés és szökőárveszély van egyszerre a szigeten.

hirdetés

Látványos füst- és gázfelhőt kilövellve, óriási robbanások közepette kitört a Hunga Tonga Hunga Ha apai nevű víz alatti vulkán, adja hírül az euronews.com portál.

MTI/EPA/NASA FÖLDI OBSZERVATÓRIUMA
MTI/EPA/NASA FÖLDI OBSZERVATÓRIUMA

A csendes-óceáni Tonga legnagyobb szigetétől, Tongataputól mindössze hatvanöt kilométerre található vulkán miatt szökőárriadót rendeltek el.

A lakosság már korábban a sziget belsejébe húzódott, a közösségi médiában keringő videók tanulság szerint nagyjából egyméteres hullámok érték el a partot, áldozatokról és károkról egyelőre nincsenek információk.

 

(forrás: Euronews / MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk