hirdetés

Az ország legnagyobb szállodája várja az ukrán menekülteket

A Danubius Hotel Hungaria – Magyarország legtöbb szobával rendelkező szállodája – teljes kapacitásával az orosz-ukrán háború menekültjeit fogadja.

hirdetés

A szállodalánc 2022. március 1-jétől nyújt segítséget az Ukrajnából, partnerszervezeteken keresztül érkező menekültek számára. 

Danubius Hotel Hungaria
Danubius Hotel Hungaria

Jóval a tervezett, tavaszi nyitást megelőzően került sor a Danubius Hotel Hungaria rendhagyó megnyitására.  A hónapok óta zárva tartó szállodát rendkívüli összefogásban, a vállalat munkatársainak mozgósításával sikerült a háború menekültjei számára már március 1-től elérhetővé tenni.

A szállodában étkezési ellátás is várja a partnerszervezeteken keresztül érkező menekülteket. A szálláshelyek biztosítása akár hosszú hetekig is fennmaradhat. A vállalat vezetősége vizsgálja a lehetőségét további szálláshelyek rendelkezésre bocsátásának is.

„Vállalatunk a szomszédos országban kialakult tragikus helyzetben nem maradhat tétlen. Kötelességünknek érezzük, hogy a háború elől menekülőknek segítsünk, a róluk való gondoskodásában közreműködjünk”, mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

(forrás: Danubius / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk