hirdetés
hirdetés

Fenntartható desztinációs workshopot szervez az MKI

A konferencia- és üzleti rendezvény szektor fenntarthatóságának elősegítése a célja a Magyar Kongresszusi Iroda október 26-ai workshopjának. Az eseményen közreműködik a Global Destination Sustainability Movement nemzetközileg elismert vezetője, Guy Bigwood. Az MKI a szektor szereplőit egy nemzetközi kitekintésre, jó gyakorlatok megosztására és közös gondolkodásra várja - tájékoztatta lapunkat az MKI.

hirdetés

Az iroda a fenntartható turizmus felé vezető út újabb fontos mérföldkövéhez érkezett: a konferencia- és üzleti rendezvény szektor szakembereivel 2022 októberétől közösen dolgoznak ki egy, az ágazatot segítő fenntartható desztinációs stratégiát. Budapestre hívták a GDS nemzetközileg elismert vezetőjét és elkötelezett aktivistáját, Guy Bigwood-ot, aki csapatával több mint száz desztinációval végzett munka során szerzett tapasztalatát hozza el.

A találkozó kivételes lehetőség a nemzetközi példák megismerésére a desztináció turizmus neves szakértőjétől.  A nemzetközi üzleti események piaci trendjeibe és a regeneratív turizmus koncepciójába történő bevezetést követően, közös műhelymunka során térképezik majd fel az aktuális tapasztalatokat, kihívásokat és lehetőségeket, azonosítják a fókuszpontokat a fenntartható üzleti események stratégiájához.

Depositphotos
Depositphotos

A Global Destination Sustainability Movement szakértőivel indították el a desztináció fenntarthatósági indexálásának folyamatát is, nagy izgalommal várva a novemberi eredményeket.

Amennyiben az ingyenes esemény tematikája felkeltette érdeklődését, keresse Szabó Kata fenntarthatósági koordinátort a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail-címen vagy a 36 (20) 447 3424 telefonszámon.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk