hirdetés

Gyopárosfürdőn folytatja Csobota-Kis Árpád

Orosháza-Gyopárosfürdőn, az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont szállodavezetőjeként folytatja pályafutását Csobota-Kis Árpád.

hirdetés

A szakember legutóbb a balatonalmádi Ramada Aurora Resortot igazgatta, korábban a balatongyöröki Star Villát üzemeltette, előtte Bécsben dolgozott. A gyopárosfürdői, három csillag superior minősítésű szálloda 70 szobájával a viharsarki város legnagyobb kapacitású szálláshelye, ugyanakkor a régió második legnagyobb konferenciaközpontjával büszkélkedhet. A fürdőtől 800 méterre fekvő hotel egy 50 hektáros, ősfás telken terül el, ahol éjszakai világítással is rendelkező labdarúgópályák és egy kalandpark is található. A szállodát a Service4You Hotels üzemelteti a tulajdonos orosházi városüzemeltető cég megbízásából. Csobota-Kis Árpád elsődleges feladata szállodavezetőként a forgalom és a vendégelégedettség növelése.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk