hirdetés

Indiai esküvő és közép-amerikai körút az OTP Travel téli kínálatában

Kulturális körutakat, csoportos hajóutakat és egyéni programokat is kínál az idén télen az OTP Travel, amely hamarosan országos road-show-ra indul. Az iroda a Buddha Bar Hotelben egzotikus ínyecsége kíséretében mutatta be árualapját.

hirdetés


Tavaly 15,8 milliárd forintos árbevételt ért el a társaság, és az idén a kihívások ellenére is jó évet zárhat az OTP Travel – mondta el az utazásszervező téli katalógusának bemutatóján Molnár Judit igazgató. A növekedés mind a vállalati, mind a szabadidős utazások terén jellemző volt idén. Előbb-utóbb eljöhet az a pillanat is, amikor az OTP Travel visszatér a charteres utazásszervezés piacára – lepte meg a hallgatóságot az igazgatónő.

Idén télen mindenesetre az OTP Travel szabadidős kínálatában kulturális körutazások, csoportos hajóutak és egyéni utazások szerepelnek, a programokat Lázár Gergely viszonteladói vezető mutatta be a hallgatóságnak. Bevezetőjében emlékeztetett arra, hogy az OTP Travel 1984 óta foglalkozik utazásszervezéssel, a szaktudás, a megbízhatóság és a jó ár/érték arány azóta is jellemzi útjaikat. Törekszenek a bruttó árazásra, csomagáraik általában tartalmazzák a BBP és sztornóbiztosítás és a belépőjegyek árát is.

Egzotikus kalandok

Az őszi indulású kulturális körutak többsége, így a panamai hajóút és az izraeli körút már korábban megtelt – tudtuk meg. Akad még pár hely viszont a lisszaboni szilveszteri programra. A téli kínálatban változatlan áron szerepel a portugál és izraeli körutazás, a korábbi sikeres programokat, például Iránt, a Kína-Hongkongot és a két észak-amerikai körutat ismét meghirdették. Újdonság a csoportos utazások között a mexikói körút cancúni üdüléssel, a Costa Rica/Panama-körút, illetve a perui túra. Utóbbi kettőnél szükséges felvenni a sárgaláz elleni védőoltást. Észak-thaiföldi és indiai körutazás is szerepel a kínálatban, az igazán kalandvágyók akár egy hagyományos indiai esküvőn is részt vehetnek.

Az irodánál gondoltak azokra az utazókra is, akik családjukkal vagy kisebb-nagyobb baráti társasággal akarják felfedezni a világot. Nekik szólnak kiscsoportos programjaik Dél-Afrika, Namíbia, Bali, Jáva, Kuba legszebb vidékeire, az utak minimum létszáma 2, illetve 4 fő. Ebben a katalógusban kaptak helyet speciális esküvői és nászutas ajánlataik Balira, a Seychelle-szigetekre, Mauritiusra és Kubába. Az iroda kérésre a világ bármelyik pontján képes megszervezni az érdeklődő üdülését.

Hajóutak egész évre

Előkészületben van az OTP Travel csoportos hajóútjait tartalmazó egész éves katalógus, amely az MSC és a Princess hajótársaság programjaira épít. Lázár Gergely felhívta a figyelmet, hogy náluk a meghirdetett utak minden esetben tartalmazzák a repülős oda- és visszautazás valamint a magyar idegenvezető költségét is, az alapárban szerepel szükség esetén a tranzitszállás és az ottani városnézés ára is. És hogy hová lehet elhajózni az OTP Travellel jövőre? A télen a Karib-térségbe két utat kínálnak, Délkelet-Ázsiába egyet, majd Alaszkába is egyet a nyáron. Lekérésére ugyanakkor több mint féltucat hajóstársaság útjai foglalhatók az OTP Travelnél.

Belföldi programok, országos road-show

Van egy olyan üzletág, amellyel a hazai utazásszervezők többsége már alig foglalkozik, ez a belföld. Az OTP Travel ugyan nem ad ki már belföldi katalógust, de gyakorlatilag bármilyen hazai szálláshely elérhető náluk, számos esetben szerződött, speciális árakon.

Az utazásszervező mindezeken felül kizárólagos forgalmazója az ISIC nemzetközi diák-, ifjúsági és tanárigazolványnak.

A téli árualap előfoglalási akciója a mai nappal elindult, ahogy hamarosan elindul a társaság országos road-show-ja is, amelynek keretében Szegeden, Kecskeméten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Székesfehérváron és Győrben találkozhatnak velük a partnerek.

Szántó Zoltán
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai