hirdetés
hirdetés

Közeleg a vagyoni biztosíték igazolásának határideje

Október végéig kell igazolniuk a vagyoni biztosíték meglétét az utazási irodáknak. 

hirdetés

A QBE (ATLASZ) Biztosító felhívja az utazási irodák figyelmét, hogy a többszörösen módosított 213/1996 ( XII.23) számú, mai napig hatályos korm. r. 8 § ( 8 ) bek. értelmében az utazásszervezők vagyoni biztosítékát a 2015. esztendőre legkésőbb 2014.október 31. napjáig be kell nyújtani a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal felé. Kérdés esetén a biztosító munkatársai örömmel állnak az irodák rendelkezésére.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk