hirdetés
hirdetés

Megjelent a HungaryCard 2019. évi kiadása

Megjelent a HungaryCard 2019. évi kiadása, amely ismét újdonságokkal várja a belföldi turizmus kedvelőit- újságolta örömmel Gál Gábor, Hotelinfo Kft. ügyvezető igazgatója. Az előző évekhez hasonlóan közel 800 elfogadóhelyen biztosít 10-100% mértékű kedvezményeket a két változatban (Basic és Plus) megjelenő Magyar Turizmus Kártya.

hirdetés

A méltán népszerű félárú vonat- és buszjegyek, budapesti és vidéki fürdőbelépők és az autópálya matrica mellett továbbra is ingyenes a belépés több tucat múzeumba és ingyenesen válthatunk napijegyet több vidéki nagyváros közlekedésére. Emellett számtalan lehetőség kínálkozik országszerte, hogy a család testileg-lelkileg feltöltődjön, közös élményekkel gazdagodjon, és mindeközben spóroljon is. A kártyához ingyenes Autóklub tagsági-jogosultság és számtalan megtakarítási tipp is tartozik bónuszként. A szolgáltatók által biztosított kedvezményekről bővebb információ a 200 oldalas katalógusban, a honlapon, a facebookon és az okostelefonos applikációban található. A kártya mindkét változatával akár egy hosszú hétvége alatt is megtakarítható a megvásárlására fordított összeg többszöröse.

Az új kártya kibocsátását, a szelvényfüzetek és az elektronikus kedvezmények összeállítását egész éves szervezői munka előzi meg. Ennek eredményeként idén is számos új partner csatlakozott, többek között a Vidám Színpad, a Térszínház, a Zalakarosi Fürdő, a Nemzeti Filharmonikusok , a Szász Endre Kastélymúzeum és a nagyvázsonyi Kinizsi Vár.

A kártya fejlesztői egész évben várják kedvezményadó partnerek csatlakozását. Az azonnali facebook és heti hírlevél megjelenés mellett nagyobb kedvezmény biztosítása esetén egy újabb elektronikus szelvény bármikor felkerülhet a honlapra, amely minden kártyatulajdonos számára azonnal, már év közben elérhetővé válik.

Az értékesítés technikájában is fejlődik, alakul a kártya. Egyre népszerűbb a dolgozók számára adott „csekély értékű ajándék”. Azoknál a cégeknél, ahol van SZÉP kártya, azért hasznos, mert 40-50%-kal növeli annak vásárlóértékét, ahol pedig nincs, ott azért, mert ár/érték arányban ennél jobbat nemigen találnak a kedvezményes adózású palettán. Természetesen a magánszemélyek is szorgalmasan vásárolják, itt a tendencia egyre inkább a webes értékesítés felé billen el.

A Hungary Card megvásárolható a Hotelinfo Irodában, a viszonteladó partnereknél és online a www.hungarycard.hu oldalon, ahol részletes ismertető található a kártyacsomagok tartalmáról is.

Hungary Card 2019: Basic és Plus kártya a belföldi turistáknak 

HungaryCard 2019: Hasznos karácsonyi ajándék a belföldi turistáknak 

HungaryCard 2019: Ajándékozzunk belföldi élményeket karácsonyra!

(x)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#

-10 % kedvezmény a HungaryCard Plus árából.
Ingyenes házhoz-szállítás Magyarországon belül!
Kérje a vásárlási ismertetőt és a kuponkódot itt: hungarycard.plus@gmail.com
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk