hirdetés

Megmutatjuk, milyen egy sörtúra

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel keresi azt a szakácsot, aki szívesen elutazna a Grimbergen sörmárka szülőhazájába, Belgiumba, és tudósítana erről az utazásról szöveges, képes és/vagy videós formában. Hogy pontosabb képetek legyen arról, mi vár a szerencsés nyertesre, megmutatunk néhány részletet.

hirdetés

Ahogy a héten már megírtuk, a belga Grimbergen sör magyarországi bevezető kampányának részeként 2016. szeptember 8-án egy másokkal közös, különleges utazást szervez a Grimbergen sör szülőhazájába, Belgiumba. Az úton a kiválasztott újságírók és szakmai bloggerek mellett részt vehet egy szakács is.

Keressük tehát azt az olvasónkat, aki a Grimbergen vendégeként (azaz az utazást és a szállást a sörmárka állja) szívesen utazna el Belgiumba, nézné meg a Grimbergen sörüzemet, és erről az utazásról tudósítaná a Turizmus Trend/Vendég & Hotelt, írna, fényképezne, és ha nagyon lelkes, akár videót is készíthet.

Hogy pontosabban lássátok, milyen egy sörtúra, mutatunk két videót, ami egy korábbi hasonló esemény hangulatát írja le. 

Ahogy ez a videókból is látszik, itt nem arról van szó, hogy beterelnek egy sörüzembe, ahol meg lehet kóstolni az aktuális új ízeket, hanem egy komplex élményről. A Turizmus Trend/Vendég & Hotel által kiválasztott szakácsot a többiekkel közösen elreptetik Brüsszelbe (ott lesz a csapat szállása), majd ezt követi az apátsági sörfőzde megtekintése. Kóstolás, etetés-itatás, showműsor. A vendégsereget este viszik vissza a szervezők a brüsszeli szállodába, így még egy esti lazulás is belefér azoknak, akikben marad erő az egész napos szórakozás után.

Ha kedvet kaptatok a részvételhez, a következőt kell tennetek:

  1. Írjátok le maximum 300 karakterben, hogy miért szeretnétek részt venni ezen az utazáson!
  2. Írjátok le egy mondatban, hogy miért ti lennétek az ideális jelöltek!
  3. Küldjétek el, hogy eddig milyen jellegű tartalmakat készítettetek. Lehet ez blog, mikroblog, Facebook-oldal (url), vállalati hírlap (pdf), tévéműsor, reklámfilm (link), fotósorozat, novella, regény, bármi amiből megtudjuk, hogy milyen jellegű tartalomgyártásban vagytok a legjobbak.
  4. Küldjetek magatokról egy fotót is!

Ez az egész csomag ne legyen túl nehéz (max. 1 megabájt) és küldjétek el a

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre SÖRTÚRA tárggyal!

Ki fog nyerni?

A beérkezett pályázatok közül a Turizmus Trend/Vendég & Hotel szerkesztősége és a Grimbergent forgalmazó Carlsberg képviselői közösen döntik el, hogy végül ki vehet részt az utazáson.

A játék menete:

  • Pályázni legkésőbb augusztus 10-én éjfélig lehet.
  • A legjobb pályázatokból egy rövid kivonatot a Turizmus Online-on is közölni fogunk.
  • A pályázatokat augusztus 15-ig elbíráljuk, majd értesítjük a nyertest, illetve a Turizmus Online-on is megjelentetjük, hogy ki lesz a szerencsés.
  • A sörtúra időpontja: szeptember 8.

 

A cikk megjelenését a Carlsberg Hungary támogatta!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk