hirdetés

Ne számoljon őszi szünetben érkező vendégkörrel!

Merthogy a kormány egy tollvonással eltörölte az idei iskolai őszi szünetet. És az így fennmaradó három napot inkább hozzácsapták a téli szünethez.

hirdetés

A szerdai kormányülést követően csütörtökön Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A témák között szerepelt az őszi és a téli szünet az iskolákban is.

Mint bejelentette, a spórolás miatt idén a tanintézményekben a téli szünet hosszabb lesz: december 22. és január 8. között lesznek távol az iskolások a tanítástól.

depositphotos
depositphotos
 

Igaz, tette hozzá, így őszi szünet emiatt egyáltalán nem lesz. Merthogy hivatalosan nem is létezik központilag kiadandó őszi szünet, hangzott el.

Mivel október 31. és november 1. a Halottak napja miatti hosszú hétvégén munkaszüneti nap, azon a héten a maradék három napot az iskolák saját hatáskörükben adhatják ki, de központi direktíva erre nincs, közölte még a tájékoztató alkalmával a miniszter.

 

 

(forrás: MTI / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk