hirdetés
hirdetés

„SOMLÓI GALUSKÁS GULYÁSLEVES 2.0 – Tanulságos esetek a turizmusmarketing világából

Szeretne a hazai turizmus soha korábban nem tapasztalt mélyrepülése idején valami derűset, szórakoztatót olvasni, ami a várva-várt újranyitáshoz is kedvet, ötletet, energiát adhat? Szeretné megismerni egy szakember hitvallását, életútját, tapasztalatait fél évszázados pályájáról? Hogyan lett az egykori liftes fiúból a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke?

hirdetés

Ha elolvassa az A/4-es nagy formátumban készült, 202 oldalon 48 képpel illusztrált könyvet, akkor 60 többnyire vidám és garantáltan tanulságos történet mellett megismerheti az elmúlt fél évszázad 630, szakmánkban dolgozó, jeles képviselőit is. Sokan sajnos már nincsenek velünk, de ez a könyv róluk is szól…

Megrendelhető már most! Vételár: 2990 Ft + szállítási/postai költség. Budapesten személyes átvétel is lehetséges előzetes egyeztetés szerint.

PDF-fájlban vagy E-könyvolvasó számára (ePUB vagy MOBI formátum) azonnali megküldés: 990,-Ft. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Niklai Ákos, HOTREC-életműdíjas és köztársasági érdemrenddel kitüntetett szálloda- és vendéglátóipari szakember így ír Erdei Jánosról Erdei Jánosnak:

Kedves János,

Hihetetlen élmény a könyved. Nagyon gyorsan olvastam, mindig kíváncsi voltam, mi jön még. Újra és többször el fogom olvasni. Remek, alapos, tárgyszerű, mégis szubjektív,” erdeis leírása” az elmúlt 50 év turizmusának. Azt mindig tudtam, hogy félelmetesen nagy az archívumod, gyakran támaszkodtunk is rá közös szállodaszövetségi munkánkban. Nemcsak kiváló szakember, hanem remek író is vagy. Ezek után - többszöri biztatásod ellenére - biztosan nem fogok könyvet írni.Köszönöm az engem illető elfogult és megtisztelő sorokat, no meg az MSZÉSZ-ben a sok támogatást és biztatást is, gyakori ellenszélben is.

Élvezd majd a szakma jogos elismerését, lelkes tapsolását!

Barátsággal,

Ákos

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk