hirdetés

Sun & Fun Holidays: heti hét járat Törökországba

Az idei szezonban öt charterjáratot indít Budapestről a török riviérára a Sun & Fun Holidays, de lesz egy járatuk Debrecenből is Antalyára, ugyanakkor egy másik lánc Dalaman érintésével Észak-Ciprusra közlekedik. Az iroda árualapját bővítette a görög szigeteken és Bulgáriában, a kínálatban újdonság Korfu.

hirdetés

Több mint 300 fő részvételével rendezte meg immár nyolcadik szezonindító árualap-bemutatóját a Sun & Fun Holidays Budapesten a Hotel Marriottban. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Tunézia nagykövete, Samia Ilhem Ammar, a Tunéziai Idegenforgalmi Képviselet vezetője, Raja Ammar asszony, Törökország nagykövete, Sakir Fakili, valamint a Sun & Fun Holidays külföldi partnereinek képviselői. A bemutató előtt tucatnyi törökországi és észak-ciprusi szálloda munkatársaival személyesen is tárgyalhattak a meghívottak. A partnerek Budapest mellett három vidéki városban is megismerhették az utazásszervező árualapját.

Az est kezdetén Tolga Deniz Sariyüce ügyvezető kijelentette, hogy ígéretesen indul az idei év az eddigi foglalások alapján, és a viszonteladó partnerek száma is örvendetesen nő.

A társaság idei árualapjával kapcsolatban elhangzott, hogy összesen 758 hotel szerepel kínálatukban, ezek közül 353 a Sun & Fun Holidays-nál, 225 pedig a cégcsoporthoz tartozó, de önállóan működő Last Call Travelnél foglalható. Az iroda idén is különböző kedvezményekkel bátorítja az előfoglalásokat: ennek mértéke és időtartama azonban az idén az egyes szállodáktól függ. Az akciós ajánlatok április 30-ig érhetők el, és a kedvezmény mértéke elérheti akár a szállásdíj 45%-át – tudtuk meg.

A török riviéra lesz az idén az utazásszervező legfőbb desztinációja, ahová Budapestről heti öt, Debrecenből pedig heti egy charterjáratot indítanak. A szintén törökországi Dalamanba is lesz járat, amelyet Észak-Ciprussal kombinálnak. Tunéziát újra komolyabban programozza idén a társaság, ezen felül Egyiptomba és Bulgáriába is növelték kapacitásaikat. A görög kínálatban újdonság lesz Korfu. Számos úti célban exkluzív szerződést kötöttek bizonyos szállodákkal, így a sidei Royal Palace-szal. A Sun & Fun exkluzív törökországi kínálatában szerepelnek a WOW hotelek (Kremlin Palace és Topkapi) is, amelyek utoljára tíz évvel ezelőtt voltak foglalhatók hazánkban.

A gyönyörű természeti környezetben található Dalamant elsősorban családoknak ajánlja az iroda. A tájékoztatón arra is felhívták a figyelmet, hogy a törökországi „dobbantás” miatt minden Észak-Ciprusra tartó utas vigyen magával útlevelet. Az észak-ciprusi szállodai kínálatból kiemelték a Salamis Bay és az Acapulco Resort all inclusive szállodákat.

A görög szigetek közül Krétára és Rodoszra már negyedik éve, Zakynthosra immár második éve kínál csomagtúrákat az utazásszervező, míg Korfu újdonság az árualapban. A kapacitásokat mind a repülőgépen, mind a szállodákban növelték 2017-re. Bulgáriában is a korábbinál többféle szálláslehetőséget kínálnak az utasoknak, akik ráadásul hetente több indulási időpont közül válaszhatnak, így 10-12 napos turnusok is lesznek.

A görög szigetekre a Travel Service járatain bérelnek helyeket, míg egyes török üdülőjáratokat a Lufthansa és a Turkish Airlines 1989-ben alapított vegyesvállalata, a Sun Express üzemeltet. Ez az első alkalom, hogy a Sun Express Magyarországról repül. A légitársaság évente hétmillió utast szállít, flottája kizárólag Boeingekből áll, és több mint 90 desztinációba repülnek Európában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában. A Sun & Fun Holidays 200 négyzetméteres standdal lesz jelen az idei Utazás kiállításon.

Az est folyamán bemutatkozott az iroda társvállalkozása, a Last Call Travel is, amely idén jelentetett meg először önálló katalógust. Péhl Beatrix ügyvezető igazgató elmondta, hogy üdülésekkel, körutazásokkal, egzotikus programokkal, hajóutakkal és repülőjegy-foglalással foglalkoznak. 10 hajóstársaság útjai foglalhatók online felületükön, köztük olyan népszerű márkák, mint a Pullmantur, az MSC vagy a Carnival Cruises. Elérhetők rendszerükben a Croisi Europe dunai hajóútjai is, ráadásul dynamic packaging keretében szállás és repülőjegy is azonnal foglalható a hajóút mellé. Körutat szerveznek az idén Indiába és az Egyesült Arab Emirátusokba, az egzotikus úti célok között pedig Thaiföld, a Maldív-szigetek, Kuba, Dominika, Mauritius és a Seychelle-szigetek szerepel.

A bemutatót követő svédasztalos vacsora végén tucatnyi jutalomutat sorsoltak ki a résztvevők között.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai