hirdetés
hirdetés

Turisztikai csúcstalálkozót rendez az MTÜ Budapesten

Turizmus Summit néven hagyományteremtő céllal szakmai konferenciát rendez október 16-án a Magyar Turisztikai Ügynökség a Művészetek Palotájában. 

hirdetés

"A turisztikai szakma egyre nyitottabbá válik azokra a trendekre, így például a digitalizációra, vagy a biztonságra, amelyek világszerte meghatározzák az utazók döntéseit. A kapcsolódó kérdések és kihívások megvitatásához a Magyar Turisztikai Ügynökség platformot biztosít a hagyományteremtés szándékával, az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Turizmus Summit konferencián. A konferencián mutatja be a Magyar Turisztikai Ügynökség a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiát, amely 2030-ig biztosít hosszútávú keretrendszert a hazai turizmus számára. Szó esik majd a desztinációfejlesztés kérdéseiről, a megújuló hazai és nemzetközi turisztikai marketingről éppúgy, mint a bor és gasztronómia szerepéről, valamint a divatipar és a turizmus kapcsolatáról is" - olvasható az esemény honlapján Guller Zoltán, MTÜ-vezérigazgató köszöntőjében.

Az egész napos program reggel 9-kor kezdődik, majd 10 órakor Orbán Viktor miniszterelnök köszönti az egybegyűlteket. Ezután hazai és külföldi turizmusszakértők előadásai következnek. A délután folyamán a Turizmus Summit résztvevői egy meglepetésprogramon vehetnek részt, bor- és gasztronómiai különlegességek kíséretében. A szakmai napot gálaest zárja, melynek keretében sor kerül egy rendkívüli divatbemutatóra, majd átadják a Pro Turismo díjakat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk