hirdetés
hirdetés

Turizmus Világnapja a Budapest Branddel

A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapest Brand Nonprofit Zrt. várja turisztikai szolgáltatók jelentkezését, akik a világnapot megelőző hétvégén valamilyen akcióval, programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

hirdetés

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt ünnepeljék a turizmust, és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági értékére. A COVID-19 járvány miatt ma különösen fontos az összefogás a turisztikai szakmában.

Fotó: Adobe Stock
Fotó: Adobe Stock


A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapest Brand Nonprofit Zrt. várja mindazon turisztikai szolgáltatók, Budapest Card partnerek jelentkezését, akik 2021. szeptember 25 - 26. között, a világnapot megelőző hétvégén valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

Nagyon fontos, hogy a kezdeményezéshez csatlakozó partnerek a nyilatkozatot és az adatbekérő lapot visszaküldjék. Ezeket csatolmányként találják cikkünkben.hirdetés

Letölthető fájlok

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk