hirdetés
hirdetés

Uniqa - Hol tart a kárrendezés folyamata?

Az Uniqa infografikáján nyomon követhető a vagyoni biztosíték terhére rendelkezésre álló 500 millió forintos keretösszeg felhasználásának alakulása. 

hirdetés

Az Uniqa kiemelt figyelmet szentel a Green Holidays Kft. csődjével kapcsolatos kárrendezésre. Céljuk, hogy a folyamatokat egyszerűsítsék és transzparenssé tegyék. 

Ebből a célból létrehoztak egy infografikát, ahol ügyfeleik folyamatosan nyomon követhetik a vagyoni biztosíték terhére rendelkezésre álló 500 millió forintos keretösszeg felhasználásának alakulását. 

A cikk megjelenésének pillanatáig, 2230 regisztrált megkeresésük volt és az eddig felhasznált összeg 83 403 754 Ft. Az Uniqa közlése szerint, 57 150 754 Ft-ot költöttek repülőre és 26 253 000 költöttek szállásra. 

forrás: uniqa.hu
forrás: uniqa.hu

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk