hirdetés
hirdetés

Utazás Kiállítás: idén törölve

Az alábbi közleményt juttatta el partnereihez a programot szervezők nevében a kiállítás igazgatója, és kereskedelmi vezetője.

hirdetés

123rf
123rf

A Hungexpo Zrt., a COVID-19 vírus okozta, - a turisztikai szektor szereplőit kiemelten sújtó - piaci nehézségeket figyelembe véve, 2021-ben sajnos nem lát lehetőséget, az Utazás kiállítás megrendezésére.

Így Magyarország elsőszámú turisztikai vására legközelebb 2022. március 3-6. között nyitja meg kapuit a szakmai és nagyközönség előtt, egy időben a Karaván Szalonnal és Budapest Boat Show-val.

Bízunk benne, hogy az élet minél hamarabb visszatér a normális kerékvágásba és így a hazai turisztikai szektor is újraindulhat. Addig is hisszük, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. Magyarország vezető kiállítás- és konferenciaszervező cégeként, a Hungexpo rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői.

Célunk, hogy a járvány lecsengésével, a már megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával az Utazás kiállítás ismét a magyar turisztikai szektor motorja legyen, és partnereinket hatékonyan támogassuk az újraindítás kihívásaival szemben!

Találkozzunk 2022. március 3-6. között!

Szilvási Krisztina Kereskedelmi igazgató, Feldmájer Máté  Kiállításigazgató

(forrás: Hungexpo)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai