hirdetés
hirdetés

1000 út: szakmai partnertalálkozó Dubajjal

A sikeres utazási cégcsoport novemberi találkozójának fókusztémája Dubaj volt, ahol nemcsak az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városáról, hanem az ott egy hónapja megnyílt világkiállításról is sok szó esett.

hirdetés

Először Gorszkij Jaroszlav irodavezető köszöntötte a megjelent utazási irodás vendégeket, majd Hupuczi Renáta, a programnak helyet adó UP Hotel Budapest igazgatója mutatta be a szeptemberben megnyílt pesti házat, amelyet a smart koncepció alapján terveztek és valósítottak meg.

Ha Dubaj, akkor turistamágnes

Kovács Krisztina, a magyarországi Dubai Turisztikai Hivatal képviselője prezentálta a jelenlévőknek, honnan hová tart Dubaj jelenleg, és melyek azok a hívószavak, amelyek a sokszínű és a turizmusra nagyon is fókuszáló városra jellemzők. Egyben láthattuk a legújabb látványosságokat, turistamágnes élményeket - egyet-egyet rövid videó kíséretében is.

Forrás: Getty Images/iStockphoto
Forrás: Getty Images/iStockphoto

737 MAX 8-asokkal

A FlyDubai képviseletében Szép Andrea magyarázta el, mitől tekintik elsősorban hibridnek a légitársaságukat - nem pedig low cost besorolásúnak -, hiszen, mint mondta, a heti 4 járatpárt Dubaj-Budapest között üzemeltető légügyi cég 737 MAX 8-asainak fedélzetén a Business osztályra jegyet váltó utasok akár Flatbed-en, azaz fekve is megtehetik a mintegy 5és fél órán tartó utat. Szó volt még arról, hogy 2009 óta jelen lévő, azóta már 75 millió utast szállító FlyDubai következő új, izgalmas úti céljai között többek közt a Maldív szigetek, Zanzibár és várhatóan Katmandu is szerepel.

Forrás: facebook
Forrás: facebook

Expo-látogatás

Dávid Lívia, az 1000 út Utazási Iroda képviseletében elsősorban a most fél éven át árualapjukban is szereplő 2020 Dubai Expo kínálatát mutatta be röviden. Elmondta, a dubaji beutazáshoz mindenkinek 72 óránál nem későbbi PCR-teszt szükséges, az oltatlanoknak pedig a világkiállításra látogatáshoz helyben is kell elvégeztetni egy újabb tesztet. Majd a pavilonok sorából kiemelte a Magyar Pavilon látványosságait, a Szaúd arábiait, az orosz pavilont és az Emírségek pavilonját. Egyben irodájuk aktuális csomagajánlatait is bemutatta, amelyben szerepel például Expo-látogatás Cookyval, de lehet majd 5 csillagos hotelben búcsúztatni Dubajban az óévet és köszönteni a következőt.

Forrás: Getty Images/iStockphoto
Forrás: Getty Images/iStockphoto

1000 út tervek

Végül ismét Gorszkij Jaroszlav következett, aki a nehéz 2020-as év kapcsán elmondta, mit tettek a covid-okozta lezárások idején (sok belföldi program, gasztronómiai események stb.), és megtudtuk náluk az élet idén januárban egzotikus utak szervezésével vette kezdetét, majd augusztustól már indulhattak az irodájukra nagyon is jellemző körutazások is. Kiderült, az elmúlt három hónap alatt már 30, általuk szervezett körutazás indult a világ különböző pontjaira.Terveik között szerepel az ismét nyitva lévő Thaiföld és Sri Lanka felé induló körutak, valamint jövő év januárjától kezdve - Dél-Kelet Ázsiát kivéve - a világ mindegyik egzotikus és különleges desztinációi felé induló körutazások, csoportos szervezett utak.

 

 

 

 

 

 

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk