hirdetés
hirdetés

Az airBaltic alkalmazottainak száma egyre nő

Az airBaltic lett légitársaság bejelentette, hogy a társaság alkalmazottainak száma meghaladta a 2000 főt, ami minden idők legmagasabb létszámát érte el a légitársaság 1995-ös alapítása óta. Az airBaltic csapatának legújabb tagja a légitársaság ügyfélkapcsolati csoport rigai központjában fog dolgozni.

hirdetés

A csapat legújabb tagja a légitársaság ügyfélkapcsolati csoport rigai központjában fog dolgozni. 

Martin Gauss vezérigazgató: „A 2000 fős létszám elérése a légitársaság életében egy másik jelentős mérföldkő, amelyet idén együtt értünk el. A professzionális és rendkívül motivált csapat a legfőbb hajtóerőnk a fenntartható növekedés felé, és köszönöm az airBaltic minden egyes alkalmazottjának az évek során végzett kemény munkáját és odaadását."

 

„Folyamatosan követjük a munkaerőpiac legújabb trendjeit és munkatársaink visszajelzéseit. Csapatunk már hibrid modellben dolgozik, és a jövő évtől azt tervezzük, hogy továbbfejlesztjük és kipróbáljuk az irodai alkalmazottak rugalmas munkavégzésének koncepcióját, három működő modellt kínálva – fix, hibrid és távoli. Meggyőződésünk, hogy ez javítani fogja csapatunk jólétét, motivációját és termelékenységét, így tovább támogatja az innovatív és fenntartható belső szervezet felé vezető utat", tette hozzá Martin Gauss.

A légitársaság 38 százalékkal több utast szállított augusztusban

A lett légitársaság 386 500 utast szállított, vagyis 38 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában. Idén augusztusban 3690 járatot indított – 20 százalékkal többet, mint 2021 augusztusában.

Martin Gauss: „Erős nyarat könyvelhettünk el, és a nyári csúcsszezon elmúltával közeledünk a téli szezonhoz, amikor az utasszám természetes csökkenésére számítunk. Továbbra is létfontosságú összeköttetést kínálunk a balti régióba / régióból, és bővítjük szabadidős útvonalaink kínálatát új járatokkal a marokkói Marrakeshbe és a Kanári-szigeteken lévő Gran Canaria városába."

(forrás: airBaltic/ Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk