hirdetés
hirdetés

Továbbra is az RMI irányítja a Balatoni régió marketingtevékenységét

A Magyar Turizmus Zrt. örömmel üdvözli, hogy a balatoni turizmusban érdekelt szereplők, valamint a helyi és térségi TDM szervezetek összefogásával, a Balaton turisztikai régió érdekeiért történő minél hatékonyabb fellépés céljából, 2011. október 20-án megalakul a Balatoni Regionális TDM Szövetség, írja állásfoglalásában a Zrt.

hirdetés

A Balaton Régiót – amely hazánk legjelentősebb belföldi fogadóterülete, és a teljes vendégforgalom alapján a második helyen áll a régiók versenyében – a Magyar Turizmus Zrt. mind belföldön, mind külföldön tiszta, rendezett környezetű, minőségi szolgáltatásokat nyújtó, vízparttal rendelkező régióként pozícionálja, amelyet magas színvonalú egészségturisztikai szolgáltatások, nagy hagyományokra visszatekintő borvidékek és egyedülállóan szép táj tesz még vonzóbbá. Külföldön ezt a pozíciót a kedvező ár-érték arány hangsúlyozásával erősíti tovább a nemzeti turisztikai marketingszervezet.

A Magyar Turizmus Zrt. regionális szervezete, a Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság – csakúgy, mint az elmúlt 11 évben – a jövőben is a Balatoni Régió marketingtevékenységét irányítja, külföldi és belföldi vonatkozásban egyaránt. A régió minél sikeresebb képviseletét, a még hatékonyabb marketingtevékenység végzését szem előtt tartva, a Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság folyamatosan egyeztetni fog a Balatoni Regionális TDM Szövetséggel, amelynek munkájában az MT Zrt. pártoló tagként vesz részt, ezzel is jelezve a regionális szakmai összefogás fontosságát.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk