hirdetés
hirdetés

Belépett a budapesti piacra az amerikai Hampton by Hilton-lánc

Hampton by Hilton Budapest City Centre néven, a fővárosba érkező turistáknak tökéletes lokációval, egy hete berobbant a budapesti szállodapiacra a háromcsillag superior besorolású szálloda. Az épület tulajdonosa az izraeli érdekeltségű Long Bridge Dessewffy utca Kft., üzemeltetője az amerikai Hilton.

hirdetés

Frissített, de továbbra is jellegzetes Hampton-designvilággal, a Hiltonokra jellemző magas fokú minőségi ágybetétekkel, hazánkat jelző fröccsétlappal (!) az italpultnál, lazán egybefüggő fogadótérrel, mindenütt nagyképernyős tévékkel a szobákban, kávé, tea és vízbekészítéssel, valamint a környezetvédelem jegyében utántöltős fürdőszobai pipereszerekkel várják vendégeiket Budapest legújabb, háromcsillag superior minősítésű házában, amely, amint megnyílt - szeptember első hetében -, máris birtokba vették vendégeik.

Egy terézvárosi foghíjtelken épült fel az új, hatszintes hotel
Egy terézvárosi foghíjtelken épült fel az új, hatszintes hotel

A legtöbben a Hilton hazájából, a tengerentúlról érkeztek, árulta el a ház igazgatónője, Siklósi Anita a szeptember 12-én tartott sajtómegnyitón. Ahol többek közt az is elhangzott, hogy a nyitás egy hete óta 60-70 százalékos töltöttséggel büszkélkedhetnek, amely egy új ház esetén nagy szó - ezt pontosan tudja a szállodás szakma. Ráadásul annak tudatában, hogy a hatszintes épület legfelső szintje még nem nyílt meg, ott még nincsenek teljesen kész a szobák egy része.

Kék, fehér és bordó jellemzi a szobák színvilágát
Kék, fehér és bordó jellemzi a szobák színvilágát
 

A 219 stílusos és kényelmes szoba mellett a szálloda fitneszteremmel és lobby bárral is rendelkezik, hallhattuk még. A szobák berendezése a márka nemrégiben megújult dizájnja szerint élénk színek uralkodnak. És fontos kiemelni azt is, hogy magyar modern művészeti alkotások vonják magukra a figyelmet a hotel közösségi tereiben. Ahol bárkinek a vendégek közül  lehetőséget kínálnak arra is, hogy letelepedjen bárhová, ahová neki tetszik, napközbeni munkára vagy találkozók lebonyolítására, illetve egy kis esti lazításra, ide értve a földszinti térben elkülönített rendezvénytermet.

Többfunkciós lobby: recepció, reggeliző, közösségi tér, 0-24-ben kisbolt
Többfunkciós lobby: recepció, reggeliző, közösségi tér, 0-24-ben kisbolt

Külön plusz a házban, hogy háromszintes parkoló van az épület alatti szinteken, ahová nemcsak a vendégek állhatnak be autóikkal, hanem bárki beállhat fizetős parkolóként használva, akinek a környéken van dolga. Négy elektromos töltőt is elhelyeztek a mélyben - a legkorszerűbb és környezetkímélő megoldással működő autók töltésére.

A ház jellegzetes étele a gofri, amit bárki megkóstolhat annak az ízletes, elsősorban amerikai jegyeket idéző reggelinek az elfogyasztása közben, amelynek ára benne van a szobadíjban - ez a Hamptonok egyik jellegzetes szolgáltatása, ezért így szerepel ez budapesti legújabb tagjuknál is.

A ház signature étele a gofri
A ház signature étele a gofri
 

A Hampton by Hilton Budapest City Centre belvárosi elhelyezkedésével tökéletes kiindulópont a városnézőknek és azon vendégek számára, akik Budapestre mint „kihagyhatatlan úti célra” érkeznek. A város ikonikus nevezetességei, köztük a Szent István Bazilika, a Parlament és a Magyar Állami Operaház kevesebb mint tíz perces sétával érhetők el a hotelből, az ínyencek pedig a séta távolságra található számos éttermekbe látogathatnak el. 

Büszkén mutatjuk be a Hampton by Hilton Budapest City Centre-t, ahol a Hampton szelleme elevenedik meg. Csapatunk szenvedélyesen törekszik a személyre szabott és kedves kiszolgálásra, biztosítva, hogy minden vendégünknek valóban felejthetetlen élményt nyújtson. Kapuink megnyitásával egyúttal szívből jövő meghívást küldünk mindenkinek, hogy éljen a kivételes lehetőséggel Magyarország híres fővárosának felfedezésére”- mondta a sajtómegnyitó alkalmával Siklósi Anita, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szállodaigazgatója.

„Budapest egy gazdag történelemmel és kultúrával rendelkező főváros, amely tökéletes helyszín az első magyarországi Hampton by Hilton számára”, tette hozzá videóköszöntőjében Pauline Wilson, a Hilton EMEA Focused Service Operations alelnöke. 

 

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Grayling / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk