hirdetés
hirdetés

Bővíti török kapacitását a Sun & Fun Holidays

A Török Riviérára irányuló utazási hajlandóság növekedésére reflektálva az utazásszervező kapacitásbővítést kezdeményezett - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Sun & Fun Holidays.

hirdetés

Terveik szerint egy további charterjáratot indítanak Antalyába, amely pénteki napon közlekedik majd. A charterhelyek mennyiségének növekedését természetesen követi a szállodai kontingensek emelése. Már most számos katalóguson kívüli ajánlat elérhető az utazásszervező weboldalán, több szállodában garanciális szobák és a magyar piacon exkluzív Sun & Fun ajánlatok szólítják meg az utazni vágyókat.

Az egyiptomi helyzetet naprakészen követik az iroda munkatársai és felkészülten várják a helyzet rendeződését, amely után a Sun & Fun Holidays charterjáratai zavartalaul indulnak majd el a tervek szerint Hurghadára és Sharm El Sheikhre.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk