hirdetés
hirdetés

Budapest legnagyobb és leglátogatottabb háromcsillagosa

... a Hotel Benczúr kibővítette a terebélyes gesztenyefák alatti teraszát.

hirdetés

Sárközy György igazgató nemcsak a szálló kivételes fekvésének, de az összeszokott csapatmunkának is tudja be, hogy a Hotel Benczúr foglaltsága idén áprilisban már meghaladta a 70 százalékot. A szálló 340 férőhelyes, vendégek 85 százaléka külföldi. A hét rendezvényteremnek köszönhetően 400 vendéget tudnak egyszerre leültetni. A 2008-as felújítást követően besorolásuk 3*Superior lett.

A 70 férőhelyre bővített teraszon nyáridőben kedvezményes déli menüt is kínálnak. A szezont új étlappal is köszöntik, melyet Tégel Imre világbajnoki ezüstérmes mesterszakács állított össze, gondolva a korszerű, könnyed táplálkozási igényekre, de a hazai ízek bemutatására is.

A Hotel Benczúr nemcsak zöld sziget a belvárosban, de csupán pár lépésre fekszik Budapest kulturális és turisztikai központjától is. Ennek jegyében alakították ki a Benczúr kártyát, mely szállodán belül és kívül is kedvezménnyel jár. A hozzá tartozó programajánlat felhívja a figyelmet a Városliget és a Hősök tere múzeumaira, látnivalóira, a Széchenyi fürdőre, felidézve a Millennium és a monarchia hangulatát.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai