hirdetés
hirdetés

Budapest-napok Minszkben

Budapest turizmusa és a magyar-belorusz gazdasági kapcsolatok a témája a 2017. április 10-12. között Minszkben szervezett Budapest-napoknak. A magyar delegációt, amelyet Tarlós István főpolgármester úr vezet, elkísérik a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ turisztikai területért felelős kollégái is, akik a turisztikai workshopon képviselik a fővárost.

hirdetés

A háromnapos eseménysorozat során a küldöttség találkozik Kravcsenko Oleg miniszterhelyettessel, a Minszki Városi Végrehajtó bizottság elnökével és a gazdasági bizottság elnökével, valamint ellátogatnak többek között a „Minszk-Aréna” sportkomplexumhoz is.

Misznk
Misznk

Az első nap végén a Mariott Hotelben a hazai gasztronómia kap bemutatkozási lehetőséget a "Magyar bor és pálinka est" keretében.

A keddi gazdasági fórumon a minszki gazdasági kamara épületében Dedák Angéla, a BFTK munkatársa tart előadást Budapest turizmusának aktuális kérdéseiről. A fórum után a turisztikai workshopon mintegy 30 belorusz utazásszervezővel találkozhatnak a magyar résztvevők, este pedig a 250 fős koncertterem ad otthon a Góbé zenekar koncertjének. A turisztikai workshop szerdán Mogiljevben folytatódik, ahol a város vezetői és vállalkozói egyeztetnek az együttműködési lehetőségekről a magyar delegáció képviselőivel.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk