hirdetés
hirdetés

Cégvezetőt váltott a TUI Magyarország

A TUI Austria Holding GmbH vezetősége a magyarországi leányvállalat helyzetének racionalizálásával összefüggésben július 15-vel felmentette Andreas Hamorszky cégvezetőt a munkavégzés alól, a szakember szeptember 30-ig a TUI állományában marad. 

hirdetés

A cégvezetés köszöni Andreas eddigi munkáját és a jövőben sok sikert kíván neki mind szakmai, mind magánéleti téren. A cégvezetői feladatokat a jövőben Harald Kraus, a Kelet-Közép-Európa régiójáért felelős értékesítési igazgató látja el a TUI bécsi központjából. A TUI magyarországi képviseletének vezetését pedig Taskár Tamás, mint magyarországi értékesítési vezető veszi át.

Taskár Tamás
Taskár Tamás

Taskár Tamás 2003 óta állt termékmenedzserként a TUI Magyarország alkalmazásában. Elérhetőségei: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , +36-20/469-5669. A Terra Reisen magyarországi vezetője változatlanul Csákány Csaba.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Nocsak nocsak az ifjú divatdiktátor Andreas úr ki lett rúgva?
Milyen kultúráltan szól a közlemény!

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk