hirdetés
hirdetés

DELFIN Díj a felelősen működő vállalkozásoknak

Május 17-ig pályázhatnak a Magyar Telekom Fenntarthatósági versenyére a magyar vállalkozások. 

hirdetés

DELFIN Díj (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) néven fenntarthatósági versenyt hirdetett a Magyar Telekom, melyre bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat. A díjat olyan cégeknek ítélik oda, akiknek a működési szemléletük a fenntarthatóság irányába mutató. A vállalatok négy kategóriában (innováció a fenntarthatóságért; esélyegyenlőség; klímavédelemmel kapcsolatos beruházás; fejlesztés valamint fenntarthatósági tudatformálás, oktatás) pályázhatnak május 17-ig.

Az eredmény nem feltétlenül az anyagi befektetés mértékén múlik, a felelős innováció sokszor csak egy egyszerű működési folyamatváltozáson, változtatáson alapul.

A díj egyrészt jelképes érték – Botos Péter üvegművész alkotása – másrészt sokkal több annál: a nyertes vállalkozások bekerülnek a Magyar Telekom kiváló nemzetközi minősítésű fenntarthatósági jelentésébe valamint a Fenntarthatósági Média Klub jóvoltából további publicitásra is számíthatnak.

További információk >>>

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk