hirdetés
hirdetés

Dübörögtek a nyári desztinációk az Anubisnál

Sikeres nyári szezont tud a háta mögött az Anubis Travel. Az utazási iroda minden úti célra szinte teljes egészében értékesíteni tudta a helyeit, Mallorcára és Krétára pedig újabb kapacitásokkal kellett bővíteni a tervezettet.

hirdetés

Nagy volt a kereslet idén nyáron a mediterrán desztinációk iránt, mondta el a TurizmusOnline-nak Ahmed Bahgat, az iroda ügyvezetője. Mallorcára és Krétára heti 100-120 helyet tudtunk értékesíteni és hasonlóan népszerű volt Rodosz is. Ez főleg az év elején meghirdetett korrekt előfoglalási árainknak volt köszönhető, tette hozzá az igazgató. 

A már bejáratott Anubisos úti célokra, Egyiptomba és Jordániába az elmúlt évhez képest majdnem kétszeres kapacitást vállalt az idei nyáron az iroda, mondta el Ahmed Bahgat. Hurghadára heti kettő, Sharm el-Sheikh-re egy charter indult a nyáron, mellyel közel 300 nyaralni vágyót utaztattak hetente Egyiptomba. Jordániába a magyar piacon egyedüliként közlekedtetett charter járatokat az Anubis Travel, szintén csak ők kínáltak all inclusive szálláslehetőséget az utasoknak, akik Jordánia minden részére és Jeruzsálembe is eljuthattak a fakultatív városnéző programokkal.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk