hirdetés

Egész télen repülhetünk Tunéziába

Ha megfelelő lesz az érdeklődés, egész télen közlekedhet a Taurus Reisen tunéziai charterlánca – közölte az utazásszervező.

hirdetés

Kálmán Krisztina, a Taurus Reisen irodavezetője lapunknak elmondta, hogy a főszezonban heti négy járatot indítottak Tunéziába, ezek közül kettő Monasztirba, egy Enfidhára, egy pedig Djerbára repült. Mind a négy járat töltése a tervezettnek megfelelően alakult, az eladások negyvenszázalékos növekedést mutatnak tavalyhoz képest. Jó döntésnek bizonyult a debreceni járat indítása is Tunéziába. Amennyiben az utazóközönség érdeklődése megmarad az őszi, téli időszakban is, úgy a pénteki monasztiri járat egész télen közlekedhet. A djerbai járat várhatóan október végéig repül.

A nyári szezonnal kapcsolatban azt is megtudtuk, hogy népszerűnek bizonyult kínálatukban Ciprus szigete is, ahol mind a déli, mind az északi részen rendelkeztek kapacitásokkal. Különösen az északi rész bizonyult sikeresnek utasaik körében. Törökországi helyeik a Sun&Fun szerdai és vasárnapi gépén a vártnál gyorsabban fogytak, az utasok kedvence az Eftalia Village és az Annabella Diamond szálloda volt. Az egyiptomi charterlánc utolsó járatai a kialakult helyzet és az ország egyes, utazásra nem javasolt kategóriába történt átsorolás miatt azonban egyáltalán nem mondhatók sikeresnek. Összegezve a Taurus Reisennél 55%-os volt az utasszám-növekedés az idei szezonban, az árbevétel pedig 71%-kal nőtt.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai