hirdetés

Elégedett az Accor

A világ vezető szállodaüzemeltető csoportja az Európában jelentkező kedvezőtlen naptári hatás ellenére is növekedést könyvelhet el 2012 harmadik negyedévére. A tavalyi eredményhez képest 1.3%-kal növelte bevételeit, ezzel a 2012-es célszámokat megerősítve.

hirdetés
A negyedév teljesítményével együtt az Accor az eddigi 9 hónapot tekintve 2.8%-kal teljesített a tavalyi megfelelő időszak felett, 4202 millió euró bevételt termelve.
 
A negyedévi növekedéshez a magasabb és közép árfekvésű hotelek 1.6%-os, az alacsonyabb árfekvésű szegmens 0.5%-os bevétel-emelkedéssel járultak hozzá. A menedzsment- és franchise-díjakból származó bevételek 12.9%-kal emelkedtek. Európában Németország és az Egyesült Királyság piacai teljesítettek legjobban, Európán kívül pedig Latin-Amerika hozta a legnagyobb bevétel-növekedést.
 
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk