hirdetés

Érkezik a téli Balaton egyik legnagyobb gasztrorendezvénye

Fonyódon hamarosan  kolbászból lesz a kerítés, ugyanis jön a Fonyódi Kolbászfesztivál február 10- 12. között.

hirdetés

A gasztroprogram immár tizenharmadik alkalommal nyílik meg az érdeklődők, a házi kolbászok, szalámik, és a jóféle házipálinka kedvelői számára.

Depositphotos
Depositphotos

A Fonyódi Kolbászfesztivált, hagyományt teremtő céllal, 2010-ben rendezték meg első alkalommal. Sikerét igazolja, hogy azóta többszáz csapat mutatta be az ínycsiklandó finomságaikat a nagyközönség részére. Még a hazai kolbászok fellegvárából, Békéscsabáról is érkeztek a tó mellé az eseményre kolbászkészítő mesterek. Az ország minden tájáról és határainkon túlról is ellátogattak a Balaton partjára a szakértő kolbásztöltők.

A Balaton legnagyobb téli gasztronómiai programja a Fonyódi Kolbászfesztivál 2023-ben is tökéletes kulináris élményekkel várja az ínyenceket. A mindenütt kóstolható kolbászok, szalámik és más húsféléken túl néptánc és népzenei bemutatók, hazai és nemzetközi könnyűzenei előadók és koncertek is lesznek, a szervezők ígérete szerint. 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk