hirdetés

Gundel elefántos borok

A Gundel, a legismertebb magyar étterem, bemutatta szelekciós borválogatását, melyet Fabók Mihály, az étterem sommelier-je állított össze.

hirdetés

12 bor, egy pezsgő és négy pálinka palackján díszlik az az elefántos logó, melyet a magyar származású Milton Glaser tervezett. (A művész volt a világhírű „I love New York” felirat megalkotója is). A prémium kategóriájú választék palackjain a címke Milton Glaser a „Gundel Lady in Chair” című festményének másolata. A Gundel márka segíti a magyar borok nemzetközi hírűvé tételét, hiszen olyan, a magyar borászat élvonalába tartozó pincészetekkel kötöttek hosszú távú szerződést, melyek a leghíresebb magyar borvidékeket képviselik.

Például a prémium kategóriás Csopaki Olaszrizling, az Egri Arcanum Merlot, a Villányi Cabernet Franc, a Szekszárdi Bikavér Reserve, a Villányi Grand Reserve, a Tokaji Aszú 6 puttonyos, a Prestige Brut pezsgő, és az Árpád pálinkák Tokiótól Londonig nagy sikert arattak már. A Royal Automobile Club tagjai megtapasztalhatták, hogy Tokajon túl is van magyar borvilág, és kedvencüké választották a Villányi Cabernet Franc vörös nedűjét.

Alföldy Tádé, a Gundel Étterem igazgatója, és Bándoli Attila igazgató helyettes, hirdetik: a Gundel nem luxus, hanem minőség. A világ gasztronómiai térképére felkerült étterem a nehezebb, válságosabb időben is növelni tudta idei forgalmát. A Danubius Hotels Group tagszállodáinak legtöbbjében is elérhető lesz a Gundel szelekciós választéka.
Az elefántos borok megvásárolhatók a VERI TAS borkereskedésnél is.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai