hirdetés

Háromcsillagos bükki hotel - díjnyertes honlappal

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat tavaly év végén turisztikai kategóriában "Az Év Honlapja 2011" díjjal tüntette ki a dédestapolcsányi Hotel Experience Wellness és Konferencia Élményhotelt.

hirdetés

A Szilvásváradhoz közeli bükki falu egyetlen három csillagos szállodája rendezett családi telken, pihenő övezetben épült - tudtuk meg Szaluter László tulajdonostól, a Tescom 2000. Kft. ügyvezető igazgatójától.

Dédestapolcsányban ideális helyen, a Bán-patak szomszédságában található élményhotel fejlesztését több mint egy évtizede kezdték meg. Az első lépcsőben a tizennégy szobás Villaparkot építették a vendégek fogadására.

Szaluter László azt is elmondta, hogy a turizmust szolgáló további fejlesztéshez hazai pályázattal tíz százaléknyi támogatást nyertek el, amelyet kilencven százalékos önerővel egészítettek ki. Így hozták létre a nemrég megnyitott 28 szobás Hotel Experiencet. A több mint háromszáz millió forintos fejlesztést helyi és a környékbeli kivitelezők közreműködésével valósították meg.

A wellness és konferencia élmény szálloda igazgatója Árvay Mária arról tájékoztatott, hogy a hotel négy épületből álló együttes. Egyike a wellness ház, ahol széleskörű szolgáltatásokkal várják a vendégeket. Mögötte alakították ki a főző és sütőhelyet, ahol a turisták maguk készíthetnek ételeket. Pince is van berendezett borozóval, kóstolásra. Emellett billiárd szobával és a gyerekeknek játszóházzal kedveskednek. A harmadik épületrészben családi apartmanok találhatók, a fürdőház emeletén pedig négy, kétágyas, fürdőszobás lakot ajánlanak, közös teakonyhával. A negyedik épületben negyven vendég elhelyezésére alkalmas konferencia-terem működik, továbbá egy kétszáz fős rendezvény terasz is szolgálja kulturált elhelyezést.

A felsoroltakon kívül a hotelben szabadtéri úszómedence, salakos teniszpálya és személygépkocsi-parkoló is várja a vendégeket, akik zöldövezeti gyümölcsösben is sétálhatnak. A szállodába érkező idegeneknek az élmények gyűjtésére programokat ajánlanak. Ezeket saját kerékpár kölcsönözéssel, lovaskocsikázással és lovaglással egészítik ki. Túrákat szerveznek a közeli Dédesi várba, illetve a Lázbérci Víztárolóhoz, amely horgászparadicsomnak számít.

A hotel nemrég csatlakozott a Dédestapolcsányban működő Élmények Völgye Turisztikai Egyesülethez, mellyel közös programokat dolgoznak ki. Így legközelebb júniusban a Borsodi Művészeti Fesztivál keretében rendeznek vendégcsalogató jazz-koncertet.

Szaluter László elismeréssel szólt a három csillagos hotel díjjal elismert honlapjáról is, melyet egy helyi informatikai vállalkozásnál készítettek. A sikeres weblapot folyamatosan új információkkal töltik fel, így még több érdeklődő turista ismerheti meg a családbarát szálloda szolgáltatásait.

Mentusz Károly
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk