hirdetés
hirdetés

Huszadszor "mehetünk világgá"

2013 április 4-6 között 20. alkalommal kerül megrendezésre Miskolcon a „Menjünk világgá…!” utazási kiállítás.

hirdetés

A vidék egyik legrangosabbjának tartott utazási szakvásáron 100 kiállító ajánlatai között válogathatunk. A kiállításon a külföldi díszvendég Jordánia,- akit a jordán specialista Anubis Travel képvisel, míg a belföldi díszvendég Szerencs városa lesz.

A külföldi kiállítók közül megtalálható lesz Ciprus, Málta, Szlovákia, Erdély, Jordánia, Egyiptom. Szlovákia két standdal is jelen lesz: az egyik standon Iglótól a Vörös Kolostorig, Kassától Rozsnyóig szerepelnek a kiállítók, míg a Kassai Régió önálló standon jelenik meg.

A rendezvény április 4-én nyílik az ITC székház színháztermében. A megnyitót követően Kassa 2013 Európa Kulturális Fővárosa prezentációja lesz hallható. A szakma és a kiállítók részére a rendezők mind a két estére speciális programokkal kedveskednek. Az első napon a Hermann Ottó Múzeum kulisszái mögé kalauzolják a vendégeket, a második estén pedig a hagyományos kiállítói Vacsoraestre kerül sor a Népkerti Vigadóban

Péntek délután a díszvendégeké a színpad: lesz hastánc, Jordánia útifilmvetítés és a szerencsi fiatal tehetségek műsorát tekintheti meg a közönség. Április 6-a szombat a gyermekekkel érkező szülőké. Családi nap keretén belül bábszínház, zenés bohóc és gyermekműsorok , játszóház és arckifestés várja a kicsiket.

Szombat délelőtt 3 alkalommal indulnak az ingyenes városnéző autóbuszok. Az ITC bejárata előtt Miskolc régi képeken, a galérián pedig három fiatal tehetséges miskolci fotós IZLAND fotókiállítása látható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk