i-Burger az ibistől: street food és slow food egyszerre

Idén július 1-jétől az ibis Budapesten is bemutatja új F&B koncepcióját, az i-Burgert az ibis Budapest Aero-ban. A jelenlegi, a modern street foodot központba állító új kulináris trendeknek megfelelően a szálloda divatos, az „egyszerű slow food” koncepciónak megfelelő, friss, magas minőségű alapanyagokból álló fogásokat kínál. Mindezen felül a kedvenc burgerét magával is viheti – ugyanis az ibis márka a szállodaiparban úttürőként bevezette az elviteli szolgáltatást az i-Burger teljes kínálatára. 

Az ibis márka folyamatosan fejleszti szolgáltatásait szállodáiban. A pozitív változtatások jegyében frissítik és modernizálják a menükínálatot is. Az új F&B koncepció, az i-Burger követi a modern kulináris trendeket. A menüben nem kevesebb, mint hétféle különleges burger található, köztük az ízletes marhahúst tartalmazó i-Burger és i-Cheese, valamint az extravagánsabb, édes és savanyú i-Hawaii. Mindemellett a nemzetközi vendégkörre tekintettel dupla cheddar sajttal és barbecue-szósszal készített i-Chef is rendelhető. Fontos kiemelni, hogy minden burger 200 gramm színhúst tartalmaz. Az i-Burgerek receptjét és a burger méreteit különleges körültekintéssel tervezték meg. Könnyűek és nagyméretűek. A mostanában nagyon divatosnak számító "slow food" burgerek mellé jól illik a frissítő i-Limonádé. A mézzel édesített, friss citromból, ananászból, vagy málnából helyben készített italok kiválóan oltják a szomjúságot. Ezenfelül minden burger kérhető elvitelre is.


Egyszerű és egészséges

A különleges gasztronómiai kínálat utáni kutatásban a márka a jelenleg legnépszerűbb gasztronómiai trendekből indult ki. Az étel "egyszerű slow food" elkészítési módja a koncepció kiemelt része, és ez garantálja, hogy a fogásokat friss, jó minőségű és különös gonddal elkészített hozzávalókból készítik el. Az ibis Budapest Aero menüje klasszikusabb és tradicionálisabb snackeket és ételeket is tartalmaz. Az i-Burger kínálaton kívül a vendégek választhatnak tipikus magyar vagy klasszikus éttermi fogások közül is.

Az i-Burger kínálatát az ibis nemcsak a szállodán belüli, hanem a szállodán kivüli vendégkör figyelmébe is ajánlja.


Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén

Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén 

Angela Saliba a Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court, Marriott Executive Apartments új vezérigazgatója.
Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén

Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén 

Májustól az Accent Hotels üzemelteti a Cardoner Hotelt és a Tihany Yacht Clubot.
Pizzakészítés, olívaültetvények, sajtüzem, sonkagyár, fenntarthatóság és regionalitás

Pizzakészítés, olívaültetvények, sajtüzem, sonkagyár, fenntarthatóság és regionalitás 

Olaszországi tanulmányúton inspirálódtak a hazai kastélyszállodások.
Igazgatóváltás a Hotel Clark Budapest élén

Igazgatóváltás a Hotel Clark Budapest élén 

A Hotel Clark Budapestben a munkát idén májustól Lakézi András vezeti, aki Lukács Istvánt követi az igazgatói székben.
Különleges megoldással készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje

Különleges megoldással készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje 

Építészeti vizualizációval készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje.
Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában

Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában 

Elképzeléseik szerint öt éven belül tizenöt-húsz hazai és külföldi egységgel rendelkező hazai szállodalánccá bővülnek.
Ez a szállodalánc az ország legvonzóbb munkaadója

Ez a szállodalánc az ország legvonzóbb munkaadója 

A HoReCa-szektoron belül.
Ötcsillagos luxushotel Opatija szívében

Ötcsillagos luxushotel Opatija szívében 

Opatija központjában várja vendégeit az arisztokratikus hangulatú topszálláshely, a Hotel Milenij.
Harmadszorra is Európa legjobb szállodái között a Maison Bistro & Hotel

Harmadszorra is Európa legjobb szállodái között a Maison Bistro & Hotel 

Az elismerés újabb gyümölcse a kompromisszumot nem ismerő, minőségi, profi szolgáltatásnak és kiváló vendéglátásnak.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.