hirdetés
hirdetés

Indul a Balaton7 kampány

A Magyar Turizmus Zrt. 2013-ban ötödik alkalommal szervezi meg a Balaton7 elnevezésű kampányát, melynek keretében a Balaton régió nyújtotta előszezoni lehetőségekre, kedvezményes ajánlatokra hívják fel a figyelmet: fesztiválokra, rendezvényekre, múzeumlátogatásokra és különböző aktív programokra invitálják az érdeklődőket, május 10. és 20. között. 

hirdetés

A tavaszi időszakban az aktívturizmus áll az MT Zrt. belföldi kommunikációjának középpontjában az „Ébredés” hívószó köré csoportosítva az ajánlatokat. Ehhez igazodva a tíznapos akció keretén belül fogja egy csokorba és népszerűsíti a régió aktív programkínálatát, a kedvezményes ajánlatokat és szálláslehetőségeket az MT Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága.

Aki ellátogat a pünkösdi ünnepek hetében a Balatonhoz, számos programon kedvezményes áron vehet részt, meglesheti a csillagok titkait, megismerheti a középkori várak varázsát, hangulatos pincepartin vehet részt, kalandparkba látogathat, sőt a helyi éttermekben megkóstolhatja a régió 6 borvidékének kiváló borait is. Az aktív időtöltés kedvelőinek szakvezetett túrákat, sétarepülést, vagy akár vitorlás és kerékpáros lehetőségeket is kínál programsorozat.

A Balaton7 kampány, amely a Balatoni Nyár előszobája nagyszerűen érzékelteti azt a gondolatot, hogy a Balatonnál egész évben, így tavasszal is számos program és kitűnő szálláslehetőségek várják a vendégeket.

Összesen 65 szálláshely és 16 étterem jelentkezett a Balatoni RMI felhívására. A szálláshelyek minimum 20%-os kedvezményt adnak, míg az éttermek egységesen 10% kedvezményt biztosítanak minden vendégüknek, akik a Balaton7 ideje alatt, meghatározott időben keresik fel az éttermet, továbbá +10%-os kedvezményt biztosítanak azoknak a vendégeknek, akik valamely, a Balaton7-hez csatlakozott szálláshelyen szálltak meg.

Idén is lesz Balaton-mix kedvezmény. A Balaton Mix a Balatoni Hajózási Zrt. és a MÁV-Start Zrt. közös, szezonális menetjegy terméke, felnőtt, gyermek, családi, csoportos kategóriában, érvényessége szerint két típusban: három napból 1 kiválasztott, vagy hét napból két kiválasztott napon korlátlan utazást tesz lehetővé mindkét társaság megfelelő, menetrend szerinti járatain. A A Balaton körüli vasútvonalakra és a Balatoni Hajózási Zrt. menetrend szerinti járataira szóló Balaton Mix jeggyel bejárhatják a magyar tengert és környékét, akár kerékpárral is.

A Balaton Mix jegy minden eddiginél több kedvezményt nyújt utasainak: 50% alkalmi menettérti kedvezmény vehető igénybe a Balatonhoz való utazáshoz, díjmentes kerékpárjegy váltható (külön szabályok szerint), a jegy egy teljes nappal tovább használható díjmentes utazásra a Balaton7 rendezvény idején (2013. május 10-20.)

A KSH adatai szerint – az idei hosszú hétvégéket is érintő kedvezőtlen időjárási viszonyok ellenére – kedvező tendencia mutatkozik a Balaton régió előszezoni vendégforgalmában, ami bizakodásra ad okot a főszezon forgalmára nézve is. 2013 első negyedévében 5,5%-kal emelkedett a régió kereskedelmi szálláshelyein regisztrált vendégéjszakák száma (a külföldi vendégek által eltöltött vendégéjszakák száma 6,8%-kal nőtt, a belföldi vendégéjszakák tekintetében 4,7%-os a növekedés) az előző év azonos időszakához képest.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk