hirdetés

Indul az első tunéziai charterjárat Budapestről

Közel telt házzal száll fel május 20-án Budapesten a Kartago Tours és a Taurus Reisen közös tunéziai charterjárata.

hirdetés

Május 20-án délelőtt 9:10 órakor indul a szezon első tunéziai charterjárata Budapestről a Tunisair gépén, melyet a Kartago Tours és a Taurus Reisen közösen bérel, a kapacitás szinte teljesen megtelt.

A Kartago Tours cégvezetője, Füri Mihályné kérdésünkre elmondta, hogy a foglalások száma az utolsó két hétben lódult meg, melynek oka elsősorban nem az árérzékenység, hanem az, hogy kivártak az utasok. Fontosnak tartotta kihangsúlyozni azonban, hogy nem érdemes az utolsó pillanatig halogatni a foglalást, mert előfordulhat, hogy addigra nem marad szabad hely a járatokon.

Kálmán Krisztina, a Taurus Reisen budapesti irodavezetője elmondta, hogy a jövő heti járaton egyelőre bőven vannak még helyek, de már arra az időpontra is több foglalás érkezett. Hozzátette, hogy Tunézia idén is rendkívül jó választás az ár-érték arányt tekintve, a Tunisair pedig azért ideális, mert járatain a feladott poggyász súlyhatára 23 kg, ezen kívül egy maximum 5 kg-os kézipoggyász is felvihető a fedélzetre.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai