hirdetés
hirdetés

Járja be az Emirates A380-asának fedélzetét!

A kétosztályos Emirates A380-asok 2015 decemberében debütáltak, és az eddigi 450 útjuk során több mint 220 ezer utast szállítottak. Az érdeklődők immár videón is megnézhetik a kétosztályos A380-as kabinjait.

hirdetés

Az Emirates kétosztályos A380-as repülőgépein business osztályon 58 ággyá alakítható ülés, míg turista osztályon 557 nagyméretű ülés várja az utasokat, továbbá a fedélzeten elérhető a népszerű Emirates Onboard Lounge is. A legújabb Emirates A380-asokon találhatók továbbá az iparág legnagyobb egyéni, ülésbe épített, szélesvásznú monitorjai turista osztályon, amelyek 13,3 inchen több mint 2200 csatornát kínálnak az ice fedélzeti szórakoztatórendszerben.

Washington az Emirates A380-asával

Az Emirates jelenleg a koppenhágai, a bangkoki, a manchesteri és a Kuala Lumpur-i útvonalakon üzemelteti a kétosztályos A380-asokat. A légitársaságnak már leszállították a 74. A380-ast is, amelyből négyet alakítottak ki ilyen konfigurációban. Az Emirates idei legújabb A380-as útvonala Washington D.C, amit a következő hónapokban Birmingham, Prága és Tajpej követnek majd. Az Emirates a világ legnagyobb A380-as flottát működtető légitársasága, amely típussal Dubajból a világ 36 célállomására repül a vállalat.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk