hirdetés
hirdetés

Készül a síszezonra az Air France

Szeptember 22-től már szombatonként is indul közvetlen repülőjárat Lyonba Budapestről.

hirdetés

Nagyban megkönnyítheti a dolgát a francia síterepekre vágyóknak az Air France, mert szeptember 22-től heti három repülőjáratot indít Budapest és Lyon között. A légitársaság szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott: ebből az egyik nap mindenképpen szombat lesz, hogy igazodjanak a turnusváltásokhoz az üdülőkben. A Budapest-Lyon-járat nagyon kedvelt, az augusztusi járatok telítve vannak, mondta el Melles Botond, az Air France KLM magyarországi igazgatója.

A síelőknek a többi utasnál speciálisabb csomagjaik miatt sem kell aggódniuk, a sílécek biztosan el fognak férni a repülőgépek belsejében. Ráadásul ha csak kézipoggyásszal utaznak, akkor 1 pár sílécet vagy 1 darab snowboardot, kötést, két síbotot és 1 pár csizmát az Air France ingyen szállít (legfeljebb 23 kg vagy 158 cm-ig). Közvetlenül a reptérről pedig csúcsidőben naponta 5 busz szállítja az üdülőket a síterepekre és a szállodákhoz.

Lyon Franciaország második legnagyobb városa, Párizs után. Két repülőtere van, a nagyobb, a Saint-Exupery bonyolítja a nemzetközi forgalmat. Naponta nagyjából annyi utast fogad, mint a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér, de mérete kisebb. Az Air France innen számos városba biztosít átszállási lehetőséget
Lyonból, például Toulouse-ba vagy Marseille-be, de Barcelonába is, az átszállási idő pedig átlagosan mindössze 25 perc.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk