hirdetés

Klasszis TopDesign 2023: íme, egy újabb pályázó

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre sorban érkeznek a jelentkezések. Arra gondoltunk, érdemes bemutatni azokat a helyeket, ahonnét az elsők között jelentkeznek pályázatukkal a megmérettetésre.

hirdetés

Ezt vallják a felnőtt vendégkört megszólító ház üzemeltetői: "Folyamatos fejlesztéseket végzünk, megpróbáljuk felülmúlni az elvárásokat, és törekszünk rá, hogy mindig az egyik legjobb szálloda legyünk. Első hotelünk sikere után úgy véljük, hogy jó úton haladunk. Hiszünk abban, hogy a legjobb szolgáltatást a megfelelő személyzet és a megfelelő helyszín együttesével lehet elérni."

Forrás: Booking.com
Forrás: Booking.com
 

A Casati Budapest Hotel sikere után megnyílt a tulajdonosi kör második szállodája is Budapesten, a hatodik kerületben. Az Operától mindössze pár percre, 36 szobával, több féle különleges szobastílussal várja azóta is vendégeit Budapest elegáns boutique szállodája.

A legfelső szinten egy egyedi budapesti panorámával büszkélkedő úszómedence és bár, a földszinten reggeliző és hangulatos koktélbár áll a vendégek rendelkezésére, ezen kívül jól felszerelt edzőterem és jaccuzzi is helyet kapott az épületben.

A szálloda belső kialakítását dizájn bútorok, élénk színek, meglepő megoldások teszik különlegessé. A szobák pedig a nyitott fürdőszoba koncepció mellett az egész falat betöltő ablakoktól és erkélyektől válnak még szellősebbé. 

A természet ihlette szobabelsők (MOSS, FLORA, TERRA, SKY) tükrözik a szálloda környezettudatosságát, amire már az építkezés során nagy hangsúlyt fektettek. Az épületet ugyanaz az építésziroda tervezte, amelyik a tulajdonosi kör előző házát is kialakították.

További részletek pályázónkról: ITT

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk