hirdetés
hirdetés

Költözik a TUI

A TUI Magyarország központja szeptember közepén beköltözik a belvárosba, a TUI Bazilika irodájába. 

hirdetés

Amint a közelmúltban beszámoltunk róla, átalakult a TUI Magyarország vezetése. Júliusban távozott a társaságtól Andreas Hamorszky eddigi ügyvezető, a cégvezetést azóta a bécsi központból látják el. A magyarországi irodát augusztus óta Taskár Tamás irányítja értékesítési vezetőként. A TUI Magyarország központja szeptember közepén beköltözik a belvárosba, a TUI Bazilika irodájába.

Taskár Tamástól azt is megtudtuk, hogy az összeköltözés nem jelent stratégiaváltást, továbbra is elkülönül az utazásszervezés és az utak értékesítése. Az utak eladásában a jövőben is elsősorban a viszonteladó irodák munkájára számítanak. Taskár Tamás szerint a TUI Magyarország már nem a klasszikus értelemben vett foglalási központként, sokkal inkább a partnerirodákat minden területen segítő „service centerként” működik. A költözés előtt modernizálják az irodát és új dizájnt is kap a helyiség – ez is jelzi, hogy a TUI bécsi központja továbbra is számít a magyarországi cég munkájára. Szeptembertől a Terra Reisen képviselete is a TUI Bazilikában működik majd.

A TUI kötelékében immár tíz éve dolgozó Taskár Tamás terveivel kapcsolatban elmondta, hogy a jövőben még inkább a minőségi termékek értékesítésére helyezik a hangsúlyt. A nyári forgalommal kapcsolatban megtudtuk, hogy a tavalyinál kisebb kapacitások értékesítése sikeres volt, a Green Travellel közös török charterláncot október végéig meg is hosszabbították. A jövőben is ezt a konzervatív stratégiát kívánja követni Magyarországon a TUI, elsősorban olyan termékeket kínálnak, „amelyekkel érdemes foglalkozni”, ennél fogva a téli szezonban idén sem lesz charteres programjuk budapesti indulással. Tovább nőtt ugyanakkor azon utasok száma, akik bécsi indulású utakra fizettek be náluk, és a téli szezonban is erre számítanak. További újdonság, hogy a Gulet árualapja is bekerült az Iris Plus foglalási rendszerbe, így a téli szezonra már minden partnerük ott foglalhatja ezeket az utakat.

Szántó Zoltán
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Ismerve a Bazilika irodát, ez komoly szűkítés! Nem szól a fáma, hogy hány emberrel dolgoznak kevesebben az itthoni cégnél! Ahol eddig volt a központ, ott legalább
400-500 nm-en dolgoztak plusz a Bazilikai irodában értékesítettek. Most mindenki ezen a 100 nm-en fog dolgozni! Ennyire számít a bécsi központ a magyar piacra!
A többi duma!
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk