hirdetés

Levendulás ganache-sal nyert az ARAZ cukrásza

A VinCE Magazin 5. alkalommal rendezte meg Közép-Európa legszebb és legnagyobb boreseményét a VinCE Budapest Wine Show-t. 2014. március 2-án a rendezvényen cukrász versenyt szerveztek.

hirdetés

A neves rendezvényen a nézők kegyeiért versengtek a cukrászok; a francia La Praliné cukrásza, Stephane Gerphagnon, az Angelo cukrászda mestere, Kékesi Judit, illetve egy ifjú, lelkes, még felfedezésre váró macaronkészítő, Szalai Dóra, az Araz étterem képviseletében Kelemen Melinda pastry chef és Barka Áron chef de cuisine.

A győztes desszert: levendulás ganache fehércsokoládé-habbal.
A győztes desszert: levendulás ganache fehércsokoládé-habbal.

 A feladatuk az volt, hogy Domaine Edegger Caroline 2004-es borához megtalálják a tökéletesen passzoló desszertet. A rangos megmérettetésen Kelemen Melinda, az ARAZ Étterem cukrásza megszerezte az első helyet Barka Áron vezetésével. A desszert a következő volt: levendulás ganache fehércsokoládé-habbal.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk