hirdetés
hirdetés

Magyar Nagydíj - A tavalyihoz hasonlóan alakul a szállodai foglaltság

A tavalyi szint körül alakul a foglalások száma a fővárosi szállodákban a Forma-1 Magyar Nagydíj ideje alatt - mondta Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének főtitkára csütörtökön az MTI-nek.

hirdetés

Hozzátette, hogy elsősorban az internetes foglalások miatt az utolsó napokban erősödött a kereslet. A szállodák azzal számolnak, hogy a bevétel valamelyest csökkenhet tavalyhoz képest.

A 26. Forma-1-es Magyar Nagydíj programja pénteken, a szabadedzésekkel kezdődik, a futamot vasárnap 14 órától rendezik.

Tavaly a Forma-1 Magyar Nagydíj idején a budapesti szállodákban 11,8 százalékponttal nőtt a foglaltság a 2009-es versenyhez képest, az átlagár ugyan 6 százalékkal csökkent, az egy kiadható szállodai szobára jutó árbevétel (REVPAR) 8,5 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk