hirdetés
hirdetés

Mégsem lesz marketingkommunikációs közbeszerzés a MÁV-Startnál

A MÁV-Start Zrt. visszavonta marketingkommunikációs ügynökségi feladatok ellátására kiírt közbeszerzési eljárását - derült ki a Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számából.

hirdetés

A személyszállító vasúttársaság még július elején indított tárgyalásos közbeszerzést a marketingkommunikációs ügynökségi feladatainak ellátására. A kiírás szerint a keretösszeg nettó 125 millió forint, amelyet megduplázhatnak, de a második nettó 125 millió forint felhasználására az ajánlatkérő nem vállalt volna kötelezettséget.

A feladatok között szerepelt - egyebek mellett - az átfogó PR-stratégia kidolgozása, médiakampányok tervezése, a médiavásárlás és a PR-szakértői konzultáció is.

A tenderre július 31-ig lehetett volna jelentkezni.

A MÁV Zrt. az MTI érdeklődésére a visszavonást azzal indokolta, hogy a MÁV-Start az új motorvonat beszerzéshez kapcsolódó marketingkommunikáció miatt átstrukturálja a feladatait, azok ütemezését és nagyságrendjét. Megjegyezték: a törvényi előírások értelmében a beadási határidő előtt a kiíró bármikor, indoklás nélkül visszavonhatja az ajánlati felhívását.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk