hirdetés
hirdetés

Nagyszabású katalógusbemutatóval indult az Anubis Travel újéve

2017. február 17-én a Corinthia szállodában került megrendezésre Magyarország egyik legsikeresebb utazási irodájának, az Anubis Travelnek az idei katalógusbemutatója. A cég ügyvezető igazgatója, Ahmed Bahgat keleties hangulattal átitatott rendezvényen ismertette a partnerekkel a 2017-es nyár széles körű utazási kínálatát, illetve mutatta be utas- és egyben partnerközpontú újításait.

hirdetés

A közel 200 fős rendezvényen hazai utazási irodák és a sajtó mellett külföldi partnerek is képviseltették magukat, ott volt az Egypt Air kelet-európiai régiójának igazgatója, Salma Eltahan, az egyik legnagyobb utazási forgalmat lebonyolító török partneriroda, az Akay Travel menedzsere, Muzaffer Vural és Törökország egyik legelegánsabb és az Anubis exkluzív szállodalistáján szereplő Mardan Palace Hotel képviseletében Mustafa Gencay.

Ahmed Bahgat bevezetésül ismertette a cég filozófiáját, melynek célja, hogy minden utazással kapcsolatos igényt kielégítsen, legyen szó akár egyéni, üzleti vagy csoportos utazásokról, tengerparti nyaralásról vagy kulturális programokkal tűzdelt körutazásról egészen egy tengerparti álomesküvő megszervezéséig, másrészt a kiváló minőségű szolgáltatásokra való törekvés a remek ár-érték arány figyelembevételével – tette hozzá. Az este során két katalógust mutattak be: az egyik a 2017 Nyár-Tél Egyiptom-Jordánia, a másik a 2017 Nyár Törökország - Rodosz - Kréta - Ciprus - Mallorca címet kapta.

Az ügyvezető igazgató felidézte, hogy a jubileumi éveit ünneplő Anubis Travel immáron 15 éve van a magyar piacon, folyamatosan növekedve, stabil pénzügyi háttérrel dolgoznak. A nagy érdeklődésre való tekintettel az elmúlt évekhez képest a 2016-os szezonban működő charterjárataikon közel 100 százalékos volt a kihasználtság. Úti céljaik tervezett kapacitása 2017-re -2016-hoz viszonyítva- minden országban emelkedett.

Rodosz és Kréta a legmeghatározóbb desztinációik közé tartozik, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy 2016-ban a magyar piacon minden eddiginél nagyobb volt a járattelítettségük, ennek okán az idei évre is a közkedvelt „Hellászba” tervezik a legnagyobb utaslétszámot saját charterjáratokkal.

Szulejmán hazája, Törökország 6 éve töretlenül képviselteti magát az Anubis Travel úti céljai közt. Ebben a térségben nagyobb fokú üdülési igény érzékelhető, így az utazási iroda a nagy sikerre és közkedveltségre való tekintettel 2017 júniusától heti 2 alkalommal indít chartert a Budapest-Antalya-Budapest útvonalon a Travel Service által üzemeltetett járatokon.

Az Anubis Travel kínálatában több mint 180 szálloda áll rendelkezésre, a háromcsillagostól egészen a luxus kategóriájú ötcsillagos prémium minőségű álomhotelekig.

Az egyik legelegánsabb török hotel, a Mardan Palace hotel képviseletében Mustafa Gencay mutatta be a 2009-ben megnyílt luxusszállodát. Törökországban sok előkelő szálloda nyílt, de ennek az egynek az árából 26 másik szállodát építhettek volna - mondta. A szálloda az antalyai repülőtérről 20 kilométerre van, és 546 szoba és lakosztály várja a vendégeket. A hotel sales és marketing koordinátora szerint nagy hangsúlyt kell fektetni a jó és hiteles szállodainformációkra, melyet a partnerek közvetítenek az utasoknak. Egy színes kis film segítségével a meghívottak bepillanthattak a szálloda egyedülálló világába.

A népszerű görög és török utakon felül Ciprus és Mallorca is színesíti a katalógus kínálatát, ahol egész szezonra kedvező árakat nyújtanak széles szállodaválasztékkal, a középkategóriától egészen a magas színvonalú hotelekig.

A Fáraók birodalma, azaz Egyiptom immár 15 éve népszerű úti cél az Anubis Travel palettájában, ahová menetrendszerinti, illetve áprilistól charterjárattal közlekednek.

Az utasok körében ismét egyre közkedveltebb a kairói hétvége városnézéssel és kulturális programokkal egybekötve, valamint a nílusi hajóutak.

Egyiptomi üdülésre nyáron heti két charterjáratuk lesz - Hurghadára és Sharm El Sheikh-re -, mely utóbbi desztináció az elmúlt 3 évben piacvezető az Anubis Travel listáján.

Az utazási alternatívák kínálatát tovább bővíti Jordánia, ahova a magyar piacon csak az Anubis Travelnek van charterjáratra a Budapest-Aquaba-Budapest útvonalon. A cég fejlődése ebben a szektorban is érzékelhető. Az ügyvezető igazgató elfogadtatta a jordán szállodákkal az all inclusive szolgáltatás fontosságát, így míg 2015-ben még csak a Marina Plazában, 2016-ban már a Radisson Blu szállodában is egyedülálló all incusive ellátást kínálnak a vendégeknek. Jordániában kombinált üdülések és népszerű fakultatív programok várják az utasokat. A legszebb látnivalókat egy csokorban, egy körutazáson kapják meg az utazni vágyók, úgymint Aqaba, Wadi Rum, Petra, Holt-tenger, Kerak, Madaba, Nebo-hegy, Aljoun és Jerash.

Ahmed Bahgat arról tájékoztatta a megjelenteket, hogy honlapjuk idén is áttekinthető, könnyen kezelhető árkalkulátorral, online foglalási rendszerrel, letölthető dokumentumokkal, árlistákkal áll a partnerek szolgálatára. Új weboldaluk tesztelése megkezdődött, reményei szerint áprilisban már elérhető lesz, addig is a jelenelegi felület aktív.

Charteres programokra vonatkozó értékesítési versenyt is hirdetett az ügyvezető igazgató (a kiemelt szállodák esetén magasabb pontszámmal). A verseny időtartama 2017. március 2-től augusztus 14-ig tart, és a május 1. és október 15. közötti indulásokra vonatkozik.

A színvonalas rendezvény fényét hastánc show és nyereményjáték emelte, melynek fődíja egy-egy 5*-os All Inclusive ellátással egybekötött török és jordán út volt.

A nívós helyszínt biztosító szálloda kellemes alaphangulatul szolgált a katalógusbemutató megrendezésére, mely eleganciát az Anubis Travel magára öltve színvonalas eseményt tartott, a maga mögött álló profizmusával és szakértelmével egyetemben.

Ismét bebizonyosodott, hogy a folyamatosan megújuló, piaci trendeket követő, innovatív utazási irodánál egy dolog az állandó, mégpedig az utasok igényeinek maximális kielégítése a cél, kedvező ár-érték arány figyelembevételével.

(X)

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk